Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 98
Log in
A+ A A-

Λάρισα: Εισέβαλαν σε ραδιοφωνικό σταθμό και μαχαίρωσαν αθλητικό συντάκτη

Θύμα επίθεσης έπεσε ο Λαρισαίος δημοσιογράφος Γιάννης Καλογιάννης, όταν οπαδός εισέβαλε στο στούντιο του αθλητικού ραδιοφώνου που έκανε καθημερινή εκπομπή και τον μαχαίρωσε.

Ο δημοσιογράφος και ο οπαδός είχαν διαπληκτισμό στο στούντιο, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να τον μαχαιρώσει. Ο δημοσιογράφος μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τραυματίστηκε λίγο κάτω από τη σπονδυλική στήλη και το χτύπημα είχε περίπου 3 εκατοστά βάθος. Η Αστυνομία έχει ήδη πάρει καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες.

Ο Γιάννης Καλογιάννης, αθλητικογράφος, είναι διευθυντής στο ok radio 104.8, με τον ιδιοκτήτη του σταθμού, Παναγιώτη Κιούση, να επισημαίνει: ''Πρόκειται για ένα πρωτοφανές περιστατικό βίας το οποίο συνέβη στον αέρα της εκπομπής ζωντανά εναντίον του δημοσιογράφου Γιάννη Καλογιάννη. Το καταδικάζουμε απερίφραστα χωρίς να ξέρουμε περισσότερες λεπτομέρειες αφού ήδη η Αστυνομία και ο Εισαγγελέας έχουν επιληφθεί του θέματος ώστε να μάθουμε τους δράστες και τι ακριβώς έγινε''.

''Τι να σου πω... Πρόκειται περί ψυχοπάθειας. Πρόκειται για ακροατή που τηλεφωνεί καθημερινά στην εκπομπή. Αυτή τη φορά ήρθε στο στούντιο και απαιτούσε να βγει να μιλήσει. Ενώ ήμουν στον αέρα ήρθε και με μαχαίρωσε κάτω από τη σπονδυλική στήλη. Πήγα στο νοσοκομείο και μου έκαναν ράμματα. Αυτή τη στιγμή δίνω κατάθεση στην Αστυνομία'' είπε αρχικά.

Ο Καλογιάννης κατέστησε σαφές ότι δεν είχε καμία κόντρα με τον ακροατή αναφορικά με αθλητικού περιεχομένου λόγους, ούτε όμως και για κάτι άλλο. ''Σου επαναλαμβάνω, πρόκειται περί ψυχοπάθειας'' είπε ξανά.

Sport24