Log in
A+ A A-

Ποιο είναι το μυστικό του Γιώργου Πρίντεζη;

Το μυστικό της επιτυχίας του Γιώργου Πρίντεζη, τα τελευταία χρόνια κρύβεται κάτω από την αθλητική του εμφάνιση. Δεν είναι άλλο από το T-shirtNanobionic. (www.nanobionic.com)

Δεν είναι τυχαίο ότι ο Γιώργος Πρίντεζης χρησιμοποιεί τα προϊόντα Nanobionic από το 2011 στους αγώνες αλλά και κατά τη διάρκεια των προπονήσεών του. Και διαπιστώνει σημαντικές διαφορές στην αθλητική του επίδοση.

Μετά από δυο χρόνια ερευνών, από το 2009 ως το 2011 δημιουργήθηκε η ελληνική εταιρία Nanobionic. Παρόλο που βρισκόμαστε στην καρδιά της κρίσης στην Ελλάδα η Nanobionic κατάφερε να έχει συνεχή ανοδική πορεία και να ανθήσει χάρη στις καινοτομίες των προϊόντων καθώς και της μοναδικής τεχνολογίας που διαθέτει.

Ο Γιώργος Πρίντεζης... οδήγησε τον Ολυμπιακό στο Final Four της Μαδρίτης κι οι εμφανίσεις που πραγματοποίησε του χάρισαν τον τίτλο του MVP για τον μήνα Απρίλιο. https://www.youtube.com/watch?v=6zqD9y3n3cc

Ο Γιώργος Πρίντεζης φορώντας το T-shirt Nanobionic μετά το νικητήριο τρίποντο στον πρόσφατο αγώνα με την Μπαρτσελόνα

«Προσωπικά φοράω τα προϊόντα Nanobionic 3 χρόνια τώρα. Θεωρώ ότι με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ. Χρησιμοποιώ τις φανέλες, τις κάλτσες και κάποιες προστατευτικές ζώνες που έχω πάρει για τη μέση. Ελπίζω να βγουν και νέα προϊόντα και να μας βοηθήσουν ακόμα περισσότερο».

Η καινοτομία των προϊόντων Nanobionic εστιάζεται στο ότι εκμεταλλεύονται την ενέργεια που εκπέμπει το σώμα μας, προσφέροντας μοναδικά οφέλη σε όσους τα φορούν. Για παράδειγμα την αύξηση δύναμης, αντοχής και ελαστικότητας, μείωση της κόπωσης και ενίσχυση της ευεξίας.

Δείτε τι λέει ο Γιώργος Πρίντεζης: 

Λίγα λόγια για τη Nanobionic

Η Nanobionic βραβεύτηκε ως η πιο καινοτόμα εταιρία από τα European Business Awards για 2014-2015. Βραβεύτηκε ως «Εταιρία της χρονιάς 2013 στην Ελλάδα». Έχει κερδίσει 10 Διεθνή Βραβεία σε: καινοτομία, design, λειτουργικότητα, ποιότητα. Τα προϊόντα μας θα τα βρείτε σε πάνω από 4.000 φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα. Είναι προμηθευτής πλήθους διεθνών αθλητών και Ολυμπιονικών Παγκοσμίως. Επίσης η εταιρεία μας δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 40 χώρες.
Πατενταρισμένη τεχνολογία.