Log in
A+ A A-

ΟΣΦΠ: Μεταγραφές και αποχωρήσεις

Μεταγραφές για την κάλυψη των κενών που υπάρχουν στο ρόστερ του Ολυμπιακού προανήγγειλε ο Μάρκο Σίλβα, σε δηλώσεις του μετά το χθεσινό, φιλικό τεστ του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπεσίκτας.

Οι θέσεις που θα καλυφθούν είναι αρχικά δύο. Το κέντρο της άμυνας είναι αυτό που ζητά άμεσα ενίσχυση και για τη θέση έχουν παίξει αρκετά ονόματα, με αυτά των Μπαλάντα και Άλεξ να ξεχωρίζουν. Ωστόσο, η τακτική του Ολυμπιακού εκπλήσσει φέτος με παίκτες που δεν έχουν "παίξει" στα ρεπορτάζ, οπότε όλα είναι ανοιχτά. Το θέμα του Ερνάνι εξακολουθεί να αποτελεί προτεραιότητα, με τους ερυθρόλευκους να βρίσκονται σε συζητήσεις με την Πόρτο και να βάχουν χρονικό τελεσίγραφο στους πορτογάλους.

Η είδηση της χθεσινής ημέρας βγήκε, πάντως, από αλλού, και όχι από το φιλικό. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης δείπνησε χθες βράδυ με τους Ενροτό και Αγκιλάρ, οι οποίοι εκπροσωπούν Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς και Μποτία, Ρομπέρτο, αντίστοιχα. Παρών στο δείπνο ήταν και ο Γιάννης Βρέντζος, αλλά και οι Ρομπέρτο και Μαζουακού. Το συγκεκριμένο ραντεβού φούντωσε εκ νέου τις φήμες για πωλήσεις από τους ερυθρόλευκους, με χθεσινά δημοσιεύματα στην Ισπανία να αναφέρουν πως η Ατλέτικο έχει βάλει εκ νέου στο στόχαστρο της τον Ρομπέρτο.