Log in
A+ A A-

Νέα Υόρκη: Στο πλευρό Μαρινάκη ο Σύνδεσμος του Ολυμπιακού

Την υποστήριξή τους στον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, με αφορμή την πιθανή δικαστική παραπομπή του για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο, εκφράζουν με επίσημη ανακοίνωσή τους τα μέλη του Συνδέσμου Φιλάθλων Ολυμπιακού Νέας Υόρκης.

Να αναφερθεί ότι ο εν λόγω Σύνδεσμος - ο οποίος αποτελεί αναγνωρισμένο παράρτημα της Θύρας 7 στη Νέα Υόρκη  - έχει παραδοσιακά καλές σχέσεις με την εκάστοτε διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αρχής γενομένης από τον Σωκράτη Κόκκαλη και εν συνεχεία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

"Ο Σύνδεσμος του Ολυμπιακού Νέας Υόρκης το μεγαλύτερο club στην Αμερική παρακολουθώντας τις τελευταίες εξελίξεις από τα γνωστά κέντρα – παράκεντρα εναντίον του πρόεδρου της ομάδας μας Βαγγέλη Μαρινάκη και κατά επέκταση εναντίον του Ολυμπιακού μας πλέον θεωρούμε ότι η σταγόνα ξεχείλισε το ποτήρι. Εδώ και χρόνια ο Ολυμπιακός ο κόσμος του και οι ηγέτες του το μόνο που προσπαθούν είναι να αναβαθμίσουν το Ελληνικό ποδόσφαιρο και το έχουν καταφέρει και αν κάποιος αμφιβάλει μπορεί να δει τα στοιχεία της UEFA. Σήμερα γίναμε μάρτυρες τις υλοποίησης του καλά οργανωμένου σχεδίου μερίδας ανθρώπων που οι φιλοδοξίες τους αρκούν μέχρι στο να χτυπήσουν αυτόν που πάει μπροστά αφού οι ίδιοι έχουν μάθει στην μιζέρια και στην κακομοιριά. Είδαμε μερίδα ανθρώπων της δικαιοσύνης που έχουν μάθει να ζουν στην διαπλοκή και συγκοινωνούντα δοχεία με μερίδα ΜΜΕ που το δημοσιογραφικό τους καθήκον είναι να χτυπούν τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Ολυμπιακό να πανηγυρίζουν για την πρόταση του κ Σταμάτη Δασκαλόπουλου ώστε να αρθούν τα μέτρα εναντίον του. Φυσικά ο εν λόγο κύριος άξιο τέκνο του (Παναθηναικάκια) κ Ντογιάκου είναι γνωστός και μη εξαιρετέος σε πάρα πολλούς.

Η δήλωση του προέδρου μας Βαγγέλη Μαρινάκη «Δεν αποτελεί έκπληξη η σημερινή πρόταση του Εισαγγελέα Εφετών Σταμάτη Δασκαλόπουλου. Και αυτό γιατί το περιεχόμενο της ήταν προαποφασισμένο από τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Αθηνών Ισίδωρο Ντογιάκο, από την πρώτη μέρα που άρχισε η ανάκριση για αυτά τα κατασκευασμένα αδικήματα, τα οποία στρέφονται ουσιαστικά κατά του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και της δραστηριότητας μου στην πρόοδο της ομάδας. Σαν ένας από τους μεγαλύτερους συνδέσμους του Ολυμπιακού στο εξωτερικό δηλώνουμε την αμέριστη στήριξη μας στον πρόεδρο της λαοφιλούς ομάδας μας και δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να συνεχίσει να ρίχνει λάσπη. Ιδιαίτερα όταν εδώ στην ομογένεια ξέρουμε και πρόσωπα και καταστάσεις και πολύ περισσότερο τους γυρολόγους επαίτες που ζητιανεύουν μερικά δολάρια για να αγοράσουν πινέλα και μπογιές.


ΥΓ Τα αντικειμενικά ανθρωπάκια σε Ελλάδα και ομογένεια μας έκαναν ένα ακόμα καλό. Μας έκαναν ακόμα πιο δυνατούς και συσπειρωμένους για το μεγαλείο του Ολυμπιακού !
ΤΟ ΔΣ του OLYMPIAKOS FAN CLUB GATE 7 NEW YORK"