Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 98
Log in
A+ A A-

Νικολά Μπατούμ: "Ο Αντετοκούμπο θα γίνει ακόμα καλύτερος από εμένα"

  • Written by 

Kάθε μέρα όλο και περισσότεροι αθλητές και ειδήμονες του ΝΒΑ, αναγνωρίζουν την αξία και το ταλέντο της φετινής έκπληξης, του δικού μας, Γιάννη Αντετοκούμπο. Ο Γιάννης, ο οποίος πριν λίγα χρόνια με τα αδέλφια του πουλούσε διάφορα προϊόντα στις λαικές αγορές και τους δρόμους, πλέον ζει το

Αμερικάνικό του όνειρο, έχοντας σκορπίσει κύματα ενθουσιασμού στους Έλληνες ανά τον κόσμο. Μία από τις κορυφαίες μορφές του Γαλλικού μπάσκε, ο άσος των Πορτλαντ Τρέηλ Μπλέηζερς μιλώντας στο gazeta.gr, εξήρε την ποιότητα και τα χαρακτηριστικά του Αντετοκούμπο. " Ο Αντετοκούμπο, ακούγεται όλο και περισσότερο... Οι συμπάικτες μου μου λένε ότι μου μοιάζει στο σουλούπι και στο στύλ... Δεν έπαιξε στον πρώτο αγώνα εναντίον μας, αλλά τον έχω δει αρκετές φορές και μου αρέσει πολύ! Τρελάθηκα όταν έμαθα ότι τον προηγούμενο μήνα έκλεισε τα 19! Ο τύπος έχει φοβερά προσόντα για το ύψος του, τρομερό χειρισμό μπάλας, βλέπει γήπεδο, παίζει άμυνα και έχει πάθος! Είναι φανερό ότι έχει σπουδαίο μέλλον και θα γίνει σίγουρα καλύτερος από μένα!» δήλωσε ο Νικολα Μπατούμ.

Ο άσος της Εθνικής Γαλλίας κληθείς να σχολιάσει και τον Βασιλη Σπανούλη στην άτυπη κόντρα του με τον Τόνυ Πάρκερ, για τον κορυφαίο Ευρωπαίο παίκτη είπε χαρακτηριστικά: "ο Τόνι έφτασε μία ανάσα από το πρωτάθλημα του ΝΒΑ και ήταν MVP στο Ευρωμπάσκετ με τη Γαλλία πρωταθλήτρια και ο Σπανούλης είναι εδώ και δύο χρόνια μακράν ο καλύτερος παίκτης που παίζει στην Ευρώπη!»
«Δύσκολη επιλογή, γιατί η Ευρωλίγκα είναι μία πολύ σκληρή και απαιτητική διοργάνωση και το να την κατακτάς δύο συνεχόμενες χρονιές και να βγαίνεις MVP, δεν είναι καθόλου εύκολο πράγμα! Θα έλεγα ότι στα σημεία, θα διάλεγα τον "TePe" (σ.σ.: Τόνι Πάρκερ), γιατί είναι και πολύ φίλος μου (γελάει...)! Πιστεύω, όμως, ότι η κακή πορεία της Ελλάδας στη Πανευρωπαϊκό της Σλοβενίας ίσως παίξει ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα...»