Log in
A+ A A-

Στη Μύκονο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με συμπαίκτες και οικογένεια

Στη Μύκονο προσγειώθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με την οικογένειά του, λίγο μετά το μεσημέρι της Πέμπτης.

Ο MVP του φετινού ΝΒΑ, Γιάννης Αντετοκούνμπο, ετοίμασε βαλίτσες για το νησί των Ανέμων με σκοπό να συμμετάσχει σε φιλανθρωπικό event για τους σκοπούς του συλλόγου «Ελπίδα», στο beach club Santanna.

Η κάμερα του Mykonos Live TV κατέγραψε την ενθουσιώδη άφιξη του Έλληνα σταρ, μαζί με τα αδέρφια του και τη μητέρα του στο αεροδρόμιο του νησιού. Από το αεροπλάνο ακόμη, η αεροσυνοδός καλωσόρισε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο δίνοντάς του συγχαρητήρια για την διάκρισή του στο αμερικανικό πρωτάθλημα μπάσκετ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μαζί με τους συμπαίκτες του στους Μιλγουόκι Μπακς, Τζόρτζ Χιλ και Μπρουκ Λόπεζ θα λάβουν μέρος στο 1st Santanna Charity Event που θα διεξαχθεί σε γνωστό beach club στην Παράγκα. Το φεστιβάλ θα περιλαμβάνει διαγωνισμό καρφωμάτων αλλά και τον Αντετοκούνμπο σε ρόλο dj!

Στην κριτική επιτροπή θα βρίσκονται και τα αδέρφια του Θανάσης, Αλεξ και Κώστας που θα πάρουν και αυτοί άρωμα Μυκόνου μαζί με τον μεγάλο τους αδελφό. Το παρών στο event θα δώσει η πρόεδρος του «Ελπίδα» κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη, αφού μέρος των εσόδων θα διατεθούν για τους σκοπούς του συλλόγου αλλά και η μητέρα του αθλητή!

Media