Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 98
Log in
A+ A A-

Αποτελέσματα κυπέλλου Ελλάδος: Στο 0 έμειναν Ολυμπιακός και Ατρόμητος, μεγάλες νίκες για ΠΑΟ και ΟΦΗ

  • Written by 

Ημέρα κυπέλλου η σημερινή, καθώς ο ΟΦΗ πήρε σαφές προβάδισμα πρόκρισης για την ημιτελική φάση του θεσμού, ο Παναθηναϊκός σφράγισε την πρόκριση και ο Ολυμπιακός θα περιμένει την ρεβανς μετά το 0-0.

Παναθηναϊκός- Ολυμπιακός Βόλου 4-0

Ειδικότερα, σκορ πρόκρισης πήρε ο Παναθηναϊκός απέναντι στον πρωτοπόρο της Β΄ Εθνικής Ολυμπιακό Βόλου, τον οποίο συνέτριψε με 4-0 στο «Απόστολος Νικολαΐδης» με γκολ των Ατζαγκούν (48΄), Μπαϊράμι (57΄), Μπεργκ (73΄) και Καρέλη (89΄), απλοποιώντας έτσι την κατάσταση ενόψει της ρεβάνς στον Βόλο.

Ολυμπιακός – Ατρόμητος 0-0

Ολυμπιακός και Ατρόμητος έμειναν στο 0-0 στο «Γ.Καραϊσκάκης» στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για τα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας και έτσι αφήνουν ανοιχτούς λογαριασμούς για την ρεβάνς που αναμένεται συναρπαστική. Οι ερυθρόλευκοι εμφανίστηκαν αρκετά νωθροί χωρίς να καταφέρουν να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο από την ισοπαλία και δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν αξιόλογες ευκαιρίες κόντρα στην σφιχτή άμυνα του αντιπάλου τους.

ΟΦΗ- Πανιώνιος 2-0

Το μεγάλο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου έκανε ο ΟΦΗ, επικρατώντας 2-0 του Πανιωνίου στο Ηράκλειο, στον πρώτο αγώνα για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης. Τα γκολ για την ομάδα του Σα Πίντο πέτυχαν ο Παπάζογλου στο 61΄ και ο Κάλαϊτζιτς με πέναλτι στο 65΄.

Aύριο αγωνιζονται ο ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα ΑΘηνών στο τελευταίο παιχνιδι για τους 8.