Log in
A+ A A-

Tο τελευταίο «αντίο» στον Θανάση Γιαννακόπουλο

Featured Tο τελευταίο «αντίο» στον Θανάση Γιαννακόπουλο

Σε κλίμα συγκίνησης αποχαιρέτησαν τον Θανάση Γιαννακόπουλο οπαδοί του Παναθηναϊκού, συνεργάτες του, συγγενείς και φίλοι καθώς η σορός του τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα από τις 8:30 το πρωί στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών.

Παρόντες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός, παίχτες του Παναθηναϊκού από τις ομάδες μπάσκετ και βόλεϊ, παλαίμαχοι παίχτες των «πρασίνων», ενώ οι συγκεντρωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού, λίγο πριν ξεκινήσει η κηδεία, άρχισαν να φωνάζουν το σύνθημα: «ΠΑΟ θρησκεια θύρα 13/ Θανάση σ' αγάπαμε ποτέ δεν σε ξεχνάμε/ατόφιος μάγκας ο πιο ρομαντικος/Θανάσης Γιαννακόπουλος Παναθηναϊκός»


Δηλώσεις Τσάβι Πασκουάλ στην κηδεία του Θανάση Γιαννακόπουλου

Το φέρετρο με τον Θανάση Γιαννακόπουλο ήταν σκεπασμένο με το λάβαρο του Παναθηναϊκού, όπως είχε ζητήσει και ο ίδιος όταν είχε πάρει το μικρόφωνο στο κλειστό του ΟΑΚΑ και είχε πει «όταν πεθάνω, θέλω να με θάψετε με τη σημαία του Παναθηναϊκού».

Λίγο πριν τη 1 μετά το μεσημέρι, το φέρετρο με τη σορό του Θανάση Γιαννακόπουλο μεταφέρθηκε στην Μητρόπολη, όπου εψάλη η εξόδιος ακολουθία.

Στην Μητρόπολη βρίσκονταν η κόρη του Θανάση Γιαννακόπουλου, Κατερίνα, ο ανιψιός του Δημήτρης Γιαννακόπουλος και άλλοι συγγενείς.

Στη Μητρόπολη μετέβη λίγο μετά τη 1:30 και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος ενώ λίγη ώρα αργότερα έφτασε και ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.