Log in
A+ A A-

Αισιόδοξος ο Μίτσελ για την ρεβάνς με την Μάντσεστερ

Την πίστη του στις δυνατότητες της ομάδας του και κάθε παίκτη ξεχωριστά εξέφρασε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου κάτι λιγότερο από εικοσιτέσσερις ώρες πριν από τον μεγάλο ημιτελικό με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

"Οι παίκτες μου δεν φοβούνται ποτέ. Ίσως ο προπονητής λίγο. (σ.σ. γέλια). Οι παίκτες μου όμως ποτέ. Δεν υπάρχουν εκπλήξεις στο ποδόσφαιρο όταν μία ομάδα παίζει καλά. Γενικά αυτό που έγινε στο πρώτο ματς είναι πως εμείς αγωνιστήκαμε πολύ καλά και έπρεπε να κερδίσουμε. Το αξίζαμε. Αύριο, όμως είναι ένα άλλο παιχνίδι. Δεν γίνεται να συμβιβαστούμε με το σκορ του πρώτου αγώνα.", δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι δηλώσεις του Αβραάμ Παπαδόπουλου.

"Είναι ίσως το σημαντικότερο παιχνίδι των τελευταίων ετών για τον Ολυμπιακό, αλλά δεν πιστεύω ότι υπάρχει άγχος. Είναι σίγουρα πολύ σπουδαίο παιχνίδι για εμάς. Δεν υπάρχει τόσο άγχος όσο η επιθυμία να παίξουμε καλά και να κάνουμε το καθήκον μας. Η ομάδα έχει τεράστιες δυνατότητες και μπορεί να προχωρήσει.", τόνισε ο Αβραάμ.

Ασφαλώς, εφόσον ο Ολυμπιακός περάσει στα προημιτελικά, δεν θα είναι η πρώτη φορά που φτάνει τόσο μακριά στην πρώτη ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.  Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και το 1999, όταν ένα λάθος του Ελευθερόπουλου επέτρεψε στην Γιουβέντους να ισοφαρίσει και στέρησε από τους ερυθρόλευκους την παρουσία στους "4" του Τσάμπιονς Λιγκ.