Log in
A+ A A-

Euroleague: Χωρίς Πρίντεζη - Περπέρογλου ο Ολυμπιακός στην Μάλαγα

Τον πιο σημαντικό αγώνα της φετινής χρονιάς στην Ευρωλίγκα - μέχρι τον επόμενο - δίνει την Πέμπτη στις 14:45 ώρα Νέας Υόρκης η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, αντιμετωπίζοντας την ισόβαθμη Ουνικάχα Μάλαγα στην Ισπανία.

 

Ο προπονητής των "ερυθρολεύκων", Γιώργος Μπαρτζώκας, έχει καταστρώσει τα πλάνα του απέναντι σε έναν αντίπαλο που γνωρίζει καλά - άλλωστε τον έχει αντιμετωπίσει άλλες τρεις φορές με ισάριθμες νίκες - όμως αυτήν την φορά έχει έναν επιπρόσθετο συντελεστή δυσκολίας, που δεν είναι άλλος από τις απουσίες.  Όλα αυτά, καθώς οι Πρωταθλητές Ευρώπης ταξίδεψαν στην Ισπανία χωρίς τους Στράτο Περπέρογλου και Γιώργο Πρίντεζη, που δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν τον τραυματισμό τους.

Το ευχάριστο για τον κ. Μπαρτζώκα είναι η διαφαινόμενη απόλυτη ετοιμότητα, πλέον, του Βασίλη Σπανούλη αλλά και οι ελπιδοφόρες εμφανίσεις του νεαρού Παπαπέτρου, ο οποίος δείχνει έτοιμος να πλαισιώσει τον Περπέρογλου και να αποτελέσει την καλύτερη εσωτερική μεταγραφή στην θέση "3", ενόψει των κρίσιμων αγώνων που έρχονται.

Σε περίπτωση νίκης, ο Ολυμπιακός αφήνει οριστικά πίσω του την Μάλαγα και πολύ δύσκολα θα χάσει την πρόκριση, καθόσον έχει την ισοβαθμία με την Φενέρ ενώ έχει το αβαντάζ της έδρας στον κρίσιμο αγώνα με τον Παναθηναϊκό την τελευταία αγωνιστική του ομίλου.  Αντίθετα, σε περίπτωση ήττας, οι "ερυθρόλευκοι" θα πρέπει να ελπίζουν σε ήττες των άμεσων ανταγωνιστών τους, ευελπιστώντας κυρίως στην τέταρτη θέση.