Log in
A+ A A-

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για Τζιμπούρ

Επιστροφή στην Ελλάδα, όχι όμως στον Ολυμπιακό, αλλά την ΑΕΚ ή τον ΠΑΟΚ, προβλέπει για τον Ράφικ Τζιμπούρ η αλγερινή εφημερίδα "Le Buteur", σε ρεπορτάζ που ασχολείται με τις δυσκολίες προσαρμογής του στην ομάδα της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Η "Le Buteur" επικαλείται πηγή από το στενό περιβάλλον του ποδοσφαιριστή, βάσει της οποίας ο οποίος εμφανίζεται απογοητευμένος από την κατάσταση που επικρατεί στη Νότιγχαμ Φόρεστ και έχει θέσει ως προτεραιότητα την επιστροφή στην Ελλάδα.

Πάντως, αν και δέθηκε με τον κόσμο του Ολυμπιακού, ο Τζιμπούρ θεωρείται απίθανο, προς το παρόν, να επιστρέψει στο μεγάλο λιμάνι.  Όπως τονίζεται, πιθανότερος προορισμός του είναι η ΑΕΚ, όπου έχει αγωνιστεί και κατά το παρελθόν, αποτελώντας μια δυνατή μεταγραφή από πλευράς του Δημήτρη Μελισσανίδη, στο πλαίσιο στελέχωσης της ομάδας που θα πρωταγωνιστήσει εκ νέου στην Σούπερ Λίγκα σε δυο χρόνια.

Εκτός από την ΑΕΚ, το δημοσίευμα εμπλέκει και τον ΠΑΟΚ, στηριζόμενο προφανώς στο ενδιαφέρον που είχε δείξει ο "Δικέφαλος του Βορρά" το καλοκαίρι προκειμένου να επιτύχει το κόλπο γκρόσσο και να πείσει τον Τζιμπούρ να ανηφορίσει στην Θεσσαλονίκη.