Log in
A+ A A-

Τσάμπιονς Λιγκ: Δυο ισοπαλίες στους πρώτους προημιτελικούς

Ανοικτούς λογαριασμούς άφησαν οι δυο πρώτοι προημιτελικοί του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού, τόσο η Μάντσεστερ Γ. με την Μπάγερν όσο και η Μπαρτσελόνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης, ήρθαν ισόπαλες 1-1.

Μάντσεστερ Γ. - Μπάγερν 1-1

Στο "Ολντ Τράφορντ", η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σκόραρε μόλις στο 2' με τον Γουέλμπεκ, όμως το τέρμα ακυρώθηκε, χωρίς να καταλάβει κάποιος τι ακριβώς σφύριξε ο διαιτητής.

Στην συνέχεια, η Μπάγερν μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι αλλά η υπεροχή της ήταν μάλλον φλύαρη, αφού, πέραν του σουτ του Ρόμπεν στο 31', δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Ντε Χέα.  Η Μάντσεστερ απάντησε στο 40' με τον Γουέλμπεκ, όμως ο Νόιερ είπε "όχι" και κράτησε την λευκή ισοπαλία για το ημίχρονο.

Με την έναρξη του δευτερου ημιχρόνου, η Μάντσεστερ έδειξε ότι θα ψάξει το γκολ και τελικά τα κατάφερε στο 58', όταν, μετά από κόρνερ του Ρούνεϊ, ο Βίντιτς με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, κάνοντας τους οπαδούς της ομάδας του να πανηγυρίσουν έξαλλα για το 1-0.

Η χαρά τους όμως δεν κράτησε παρά μόνο για 9 λεπτά, καθώς, στο 57' ο Σβάινσταϊγκερ έγραψε το 1-1.  Στην συνέχεια, οι Βαυαροί πίεσαν για το γκολ που θα τους έκανε το απόλυτο φαβορί, αλλά δεν τα κατάφεραν, αφού το ματς έμεινε στην ισοπαλία.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Δε Χέα, Τζόουνς, Φέρντιναντ, Βίντιτς, Μπίτνερ (74' Γιανγκ), Βαλέντσια, Κάρικ, Φελαϊνί, Γκιγκς (46' Καγκάβα), Ρούνεϊ, Γουέλμπεκ (85' Τσιτσαρίτο).

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Ριμπερί, Μαρτίνεθ, Ρόμπεν, Ραφίνια, Μπόατενγκ, Λαμ, Μίλερ (63' Μάντζουκιτς), Αλάμπα, Σβαϊνστάιγκερ, Κρόοζ (74' Γκέτσε)

Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο 1-1

Διαφήμιση του ποδοσφαίρου στο "Καμπ Νου", όπου Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης ήρθαν ισόπαλες 1-1, με την ρεβάνς στην έδρα των "ροχιμπλάνκος" να αναμένεται κάτι παραπάνω από συναρπαστική.

Στο 56', ένας "κεραυνός" του Ντιέγκο έγραψε το 0-1, όμως η Μπαρτσελόνα διατήρησε την ψυχραιμία της και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 71' με το Νεϊμάρ.

Πλέον, οι δυο ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους για το "Βιθέντε Καλντερόν".

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Πίντο, Πικέ (12' Μπάρτρα), Μασεράνο, Ζόρντι Άλμπα, Ντάνι Άλβες, Φάμπρεγας (68' Σάντσες), Τσάβι, Ινιέστα, Μπουσκέτς, Νεϊμάρ, Μέσι


ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κουρτουά, Γκοντίν, Φιλίπε Λουίς, Χουανφράν, Μιράντα, Τιάγκο, Κόκε, Αρντά Τουράν (77' Κριστιάν Ροντρίγκες), Γκάμπι, Βίγια (71' Βίγια), Ντιέγκο Κόστα (30' Ντιέγκο).