Log in
A+ A A-

Η αποστολή της Βραζιλίας για το Μουντιάλ

Τους έπιασε... αδιάβαστους ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Βραζιλίας, Λουίς Φελίπε Σκολάρι, τους επιτήδειους που διέρρευσαν την 23άδα της "σελεσάο" στο διαδίκτυο πριν την ανακοινώσει ο ίδιος επίσημα, αφού στην τελική σύνθεση περιλαμβάνονται δυο αλλαγές.

Συγκεκριμένα, οι Μιράντα (Ατλέτικο Μαδρίτης) και Αλάν Καρντέκ (Σάο Πάουλο) δεν θα αγωνιστούν με την εθνική τους ομάδα στο ιστορικό Παγκόμιο Κύπελλο που θα πραγματοποιηθεί στην έδρα της, καθώς, αντί για αυτούς, η πραγματική λίστα περιλαμβάνει τους Μαξουέλ (Παρί) και Ενρίκε (Νάπολι).

Στην αντίπερα όχθη, ο Σκολάρι άφησε εκτός, όπως αναμενόταν, τον άλλοτε σούπερ σταρ της ομάδας, Κακά, ενώ το ίδιο συνέβη και με άλλα μεγάλα ονόματα του παρελθόντος, όπως ο Ρομπίνιο, ο Ροναλντίνιο και ο Αλεσάντρε Πάτο.

Αναλυτικά, η αποστολή της Βραζιλίας για το Μουντιάλ συγκροτήθηκε ως εξής:

Τερματοφύλακες

Ζούλιο Σέζαρ (Τορόντο δανεικός από ΚΠΡ), Ζέφερσον (Μποταφόγκο), Βίκτορ (Ατλέτικο Μινέιρο)

Αμυντικοί

Τιάγκο Σίλβα και Μαξουέλ (Παρί ΣΖ), Νταβίντ Λουίζ (Τσέλσι), Ντάντε (Μπάγερν), Ενρίκε (Νάπολι), Ντανιέλ Άλβες (Μπαρτσελόνα), Μαρσέλο (Ρεάλ), Μάικον (Ρόμα)

Μέσοι

Λουίζ Γκουστάβο (Βόλφσμπουργκ), Παουλίνιο (Τότεναμ), Ραμίρες, Ουίλιαν και Οσκάρ (Τσέλσι), Ερνάνες (Ίντερ), Φερναντίνιο (Μάντσεστερ Σίτι), Μπερνάρντ (Σαχτάρ)

Επιθετικοί

Χουλκ (Ζενίτ), Νεϊμάρ (Μπαρτσελόνα), Φρεντ (Φλουμινένσε), Ζο (Ατλέτικο Μινέιρο)