Log in
A+ A A-

Περουβιανή ιστοσελίδα διέρρευσε (;) την προεπιλογή της Εθνικής για το Μουντιάλ

Φουντώνουν τα σενάρια για την προεπιλογή της αποστολής της Εθνικής Ελλάδος για το Μουντιάλ, την οποία και πρόκειται να ανακοινώσει ο Φερνάντο Σάντος στις 19 Μαϊου, καθώς, Περουβιανή ιστοσελίδα, έσπευσε να... επιλέξει τους διεθνείς ποδοσφαιριστές, κάτι λιγότερο από μια εβδομάδα πριν την τελική ανακοίνωση.

Η "διαρροή", η οποία θα διαφανεί στην συνέχεια κατά πόσον ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, προέρχεται από την ιστοσελίδα "depor.pe", η οποία αναφέρει 29 ποδοσφαιριστές, με τον συντάκτη να θεωρεί έκπληξη το γεγονός ότι μεταξύ αυτών δεν περιλαμβάνονται οι Κυριάκος Παπαδόπουλος και Χάρης Μαυρίας.

Από την πλευρά της η ΕΠΟ διαψεύδει ότι ο κ. Σάντος έχει οριστικοποιήσει την αποστολή, αν και, όπως έχει αποδειχθεί τις προηγούμενες ημέρες, οι εκτιμήσεις των αθλητικών ιστοσελίδων πέφτουν ελάχιστα έξω, όπως συνέβη πρόσφατα με την Εθνική Βραζιλίας.

Η "αποστολή" της Εθνικής, όπως την "επέλεξε" η περουβιανή ιστοσελίδα, έχει ως εξής:

Τερματοφύλακες: Τζόρβας (Απόλλων Σμύρνης), Σηφάκης (Ατρόμητος), Καρνέζης (Γρανάδα), Γλύκος (ΠΑΟΚ), Καπίνο (Παναθηναϊκός)

Αμυντικοί: Αβραάμ Παπαδόπουλος, Σιόβας, Μανωλάς (Ολυμπιακός), Παπασταθόπουλος (Ντόρτμουντ), Μανιάτης, Χολέμπας (Ολυμπιακός), Τζαβέλλας (ΠΑΟΚ), Βύντρα (Λεβάντε), Τοροσίδης (Ρόμα)

Μέσοι: Τζιόλης (Καϊζέρισπορ), Σάμαρης (Ολυμπιακός), Κατσουράνης (ΠΑΟΚ), Καραγκούνης (Φούλαμ), Ταχτσίδης (Τορίνο), Νίνης (ΠΑΟΚ), Φετφατζίδης (Τζένοα), Φορτούνης (Καϊζερσλάουτερν), Χριστοδουλόπουλος και Κονέ (Μπολόνια)

Επιθετικοί: Δημήτρης Παπαδόπουλος (Ατρόμητος), Σαλπιγγίδης (ΠΑΟΚ), Σαμαράς (Σέλτικ), Μήτρογλου (Φούλαμ) και Γκέκας (Κόνιασπορ)

Για τα περαιτέρω, αναμένεται η "τελευταία λέξη" του Φερνάντο Σάντος, την προσεχή Δευτέρα στις 11 το πρωί ώρα Ελλάδος.