Log in
A+ A A-

Road to Brazil: Ώρα... Ελλάδας στην Φιλαδέλφεια

Με τον αγώνα στο PPL Park της Φιλαδέλφεια, κόντρα στη Νιγηρία, ξεκινούν οι υποχρεώσεις της Εθνικής Ελλάδος για το τουρνουά Road to Brazil, το οποίο προβλέπει δυο δυνατά φιλικά παιχνίδια στις ΗΠΑ.

Ο αγώνας θα αποτελέσει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Φερνάντο Σάντος προκειμένου να δει τους παίκτες του αγωνιζόμενους απέναντι σε μια αφρικανική ομάδα, το αγωνιστικό στυλ της οποίας θυμίζει σε πολλά πράγματα αυτό της Ακτής Ελεφαντοστού, αντιπάλου της εθνικής μας ομάδας στα γήπεδα της Βραζιλίας.

Οι εξέδρες αναμένεται να είναι κατάμεστες, κυρίως από Έλληνες ομογενείς, στην μια από τις δυο ευκαιρίες τους να δουν από κοντά τους διεθνείς ποδοσφαιριστές.  Ήδη, στην Φιλαδέλφεια έχουν φτάσει Έλληνες από τη Νέα Υορκη, το Νιου Τζέρσεϋ, το Connecticut και άλλες περιοχές, προκειμένου να δουν την επίσημη αγαπημένη για πρώτη φορά από κοντά, μετά το φιλικό με το Εκουαδόρ το 2010.

Ασφαλώς, ακόμη μεγαλύτερη προσέλευση αναμένεται να έχει το ματς της Red Bull Arena, στο New Jersey, όπου η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Βολιβία κοντά στην "καρδιά" της ελληνικής ομογένειας.

Ο αγώνας της Φιλαδέλφεια θα ξεκινήσει στις 7 το απόγευμα, ενώ θα ακολουθήσει και σόου με την Καλομοίρα, αμέσως μετά το ματς.