Log in
A+ A A-

Έλληνας παράγοντας του MLS κάνει κρούση σε Καραγκούνη - Γκέκα και θέλει... Ροναλντίνιο! (Video)

Καραγκούνης και Γκέκας στο στόχαστρο του MLS;  Κι όμως, αυτό προκύπτει από την αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε ο διοικητικός ηγέτης των Philadelphia Union, Τομ Παπαδόπουλος στον δημοσιογράφο της ΝΕΡΙΤ, Άρη Γάτα.

"Ο Γκέκας είναι μετρημένος και ένα από τα καλύτερα παιδιά που έχω γνωρίσει.  Θέλει να παίξει ποδόσφαιρο στην Αμερική, εξαρτάται εάν θα τα βρούμε στο οικονομικό".  Με αυτά τα λόγια, ο Ελληνοαμερικανός διοικητικός ηγέτης των Philadelphia Union του MLS, Τομ Παπαδόπουλος, επιβεβαίωσε στον δημοσιογράφο Άρη Γάτα την πληροφορία ότι έχει κάνει κρούση στον πρώην σέντερ φορ του Παναθηναϊκού για να συνεχίσει την καριέρα του στις ΗΠΑ.

 

Επιπλέον, μιλώντας στον δημοσιογράφο της ΝΕΡΙΤ, ο κ. Παπαδόπουλος αποκάλυψε την σκέψη του να επιχειρήσει να φέρει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και τον Γιώργο Καραγκούνη, για τον οποίο μίλησε επίσης με κολακευτικά λόγια!

Παράλληλα, τόνισε ότι η ομάδα του θα προσπαθήσει στο μέλλον να κάνει μια μεταγραφή που θα ταράξει τα νερά, εκφράζοντας την προτίμησή του στον Ροναλντίνιο, ξεκαθαρίζοντας όμως ότι οι όποιες εξελίξεις σε αυτό το θέμα παραπέμπονται για του χρόνου.