Log in
A+ A A-

Η άμυνα πρόδωσε την Εθνική (0-3)

Πολύ κατώτερη των περιστάσεων εμφανίστηκε η Εθνική Ελλάδας και ηττήθηκε με κατεβασμένα χέρια απ' την Κολομβία με το βαρύ 3-0, απογοητεύοντας τους φιλάθλους που περίμεναν κάτι καλύτερο στην πρεμιέρα του Μουντιάλ.

Οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος ουσιαστικά δεν μπήκαν ποτέ στο παιχνίδι και έχασαν καθαρά από μια ανώτερη ομάδα, που όμως δεν φάνηκε ανίκητη.

Το γρήγορο γκολ απ' τον Αρμέρο μόλις στο 5ο λεπτό επηρέασε αρνητικά την ψυχολογία των παικτών, οι οποίοι δεν είχαν τη φρεσκάδα και τη δύναμη να απαντήσουν. Η φλύαρη κατοχή μπάλας στο χώρο της μεσαίας γραμμής για την ελληνική ομάδα, σταματούσε μόλις επιχειρούσαν την κάθετη μπαλιά για τον Γκέκα ενώ και οι πλαγιοκοπήσεις του Τοροσίδης δεν είχαν αποτελέσματα.

Μοναδική στιγμή που οι Κολομβιανοί ανησύχησαν ήταν στο 62ο λεπτό όταν ο Γκέκας έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι μετά από ωραίο γύρισμα του Τοροσίδη. Και αφού δεν έγινε εκεί το 2-1 όλα τελείωσαν .

Κολομβία (Ζοσέ Πέκερμαν): Οσπίνα, Ζουνίγια, Γιέπες, Ζαπάτα, Αρμέρο (75΄Αρίας), Κουαδράδο, Σάντσες, Αγκουιλάρ (68' Μεχία), Τζέιμς, Ροντρίγκεζ, Γκουτιέρζ, Ιμπάρμπο.

Ελλάδα (Φερνάντο Σάντος): Καρνέζης, Τοροσίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Κατσουράνης, Μανιάτης, Κονέ (78' Καραγκούνης), Σαλπιγγίδης (57' Σαλπιγγίδης), Σαμαράς, Γκέκας (64' Μήτρογλου).

thetoc.gr