Log in
A+ A A-

Επίσημη πρόταση του ΠΑΟ στο Νικ Καλάθη

Επίσημη πρόταση ύψους 6,5 εκατομμυρίων δολαρίων για τριετές συμβόλαιο κατέθεσε ο Παναθηναϊκός στο Νικ Καλάθη, ευελπιστώντας να τον επανεντάξει στο δυναμικό του μετά από δυο χρόνια!

 

Πρόκειται για μια πρόταση η οποία θεωρείται άκρως ικανοποιητική τόσο για τα ελληνικά όσο και τα ευρωπαϊκά δεδομένα, ενώ ξεπερνάει αρκετά το μέγιστο των αποδοχών που προσδοκά ο ομογενής γκαρντ σε περίπτωση που παραμείνει στους Grizzlies.

Από πλευράς του Παναθηναϊκού εκφράζεται η αισιοδοξία ότι ο Καλάθης θα πει το "ναι" και θα ντυθεί ξανά στα "πράσινα", αποτελώντας, εκτός των άλλων, και τον φυσικό διάδοχο του Δημήτρη Διαμαντίδη στην "πρώτη γραμμή" της ομάδας, καθώς ο αρχηγός του Παναθηναϊκού πλησιάζει στο τέλος της σπουδαίας καριέρας του.

Στην αντίπερα όχθη, ο Νικ Καλάθης φέρεται θετικός στην σκέψη της επιστροφής, αν και, δεν αποκλείεται, να υπάρξουν και άλλοι μνηστήρες.  Μάλιστα, ήδη  πληροφορίες από την Ρωσία θέλουν την ΤΣΣΚΑ Μόσχας να έχει μπει για τα καλά στην διεκδίκηση του παίκτη, έχοντας μάλιστα ως "ατού" την συμφωνία με τον πρώην ασίσταντ κόουτς του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Ιτούδη, που είχε πολύ καλή συνεργασία με τον Καλάθη κατά την συνύπαρξή τους στους "πράσινους".