Log in
A+ A A-

Κολομβία - Ακτη Ελεφαντοστού 2-1

Μέσα σε εννέα λεπτά (64'-73') γράφτηκε η Ιστορία του αγώνα Κολομβίας - Ακτής Ελεφαντοστού, με τους Λατινοαμερικανούς να επικρατούν με 2-1 των Αφρικανών και να "αγκαλιάζουν" την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Πρόκειται για ένα αποτέλεσμα το οποίο ευνοεί την Εθνική μας ομάδα, η οποία, σε περίπτωση νίκης επί της Ιαπωνίας, θα έχει την τύχη στα χέρια της και την ευκαιρία να παίξει τα ρέστα της για την πρόκριση κόντρα στους Αφρικανούς.

Η Κολομβία άνοιξε το σκορ με τον Ροντρίγκες στο 64', ενώ στο 70' ο Κιντέρο έκανε το 2-0. Στην συνέχεια όμως η Ακτή Ελεφαντοστού αντέδρασε και κατάφερε να μειώσει σε 2-1 με γκολ του Ζερβινιό.

Παρόλα αυτά, οι Αφρικανοί δεν κατάφεραν κάτι καλύτερο στα επόμενα λεπτά του αγώνα, με αποτέλεσμα η Κολομβία να πανηγυρίσει την δεύτερη συνεχόμενη νίκη στον όμιλο.ΚΟΛΟΜΒΙΑ: Οσπίνα, Σούνιγκα, Σαπάτα, Γέπες, Αρμέρο (72' Αρίας), Σάντσες, Αγκιλάρ (79' Μεχία), Ροντρίγκες, Κουαντράδο, Ιμπάρμπο (53' Κιντέρο), Γκουτιέρες

ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ: Μπαρί, Οριέ, Ζοκορά, Μπαμπά, Μποκά, Τιοτέ, Σερέ Ντι (73' Μπολί), Τουρέ, Ζερβινιό, Γκραντέλ (67' Καλού), Μπονί (61' Ντρογκμπά)

Γκολ: 64' Ροντρίγκες, 70' Κιντέρο / 73' Ζερβινιό
Κάρτες: 55' Ζοκορά