Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 98
Log in
A+ A A-

Ουρουγουάη - Αγγλία 2-1

Ένα βήμα πριν τον αποκλεισμό βρίσκεται η Αγγλία, μετά την ήττα της με 2-1 από την Ουρουγουάη στο "Αρένα Κορίνθιανς", με τον Λουίς Σουάρες να πετυχαίνει δυο γκολ και να επαναφέρει την ομάδα του στην υπόθεση "πρόκριση".

Ο Σουάρες άνοιξε το σκορ στο 39' και έβαλε δύσκολα στην ομάδα του Ρόι Χόντσον, η οποία αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα, κυρίως στην αμυντική της λειτουργία. Παρόλα αυτά όμως, ο Ουέιν Ρούνεϋ στο 75' ισοφάρισε για τα "λιοντάρια", όμως η χαρά τους κράτησε 10 μόλις λεπτά, αφού στο 85', ξανά ο Σουάρες, βρήκε δίχτυα και έκανε το 2-1.

Σε περίπτωση που Ιταλία και Κόστα Ρίκα αναδειχθούν ισόπαλες, η Αγγλία αποχαιρετά και μαθηματικά το Μουντιάλ από τον πρώτο κιόλας γύρο. Αντίθετα, εάν οι Ιταλοί επικρατήσουν, οι Άγγλοι έχουν μια τελευταία πιθανότητα - εάν κερδίσουν με ευρύ σκορ στο τελευταίο ματς και οι Ιταλοί επικρατήσουν με ανάλογο τρόπο της Ουρουγουάης - να ανατρέψουν τα δεδομένα και να προκριθούν. Ελάχιστοι όμως πιστεύουν πια σε αυτό το σενάριο.

Η ταυτότητα του αγώνα
Γήπεδο: "Αρένα Κορίνθιανς"

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ: Μουσλέρα, Κάσερες, Χιμένες, Γκοντίν, Α. Περέιρα, Γκονσάλες (78' Φουσίλε), Αρέβαλο Ρίος, Ροντρίγκες, Λοδέιρο (67' Στουάνι), Καβάνι, Σουάρες (89' Κόατες)
ΑΓΓΛΙΑ: Χαρτ, Τζόνσον, Κέιχιλ, Τζαγκέλκα, Μπέινς, Τζέραρντ, Χέντερσον (87' Λάμπερτ), Στέρλινγκ (64' Μπάρκλεϊ), Ρούνεϊ, Γουέλμπεκ (71' Λαλάνα), Στάριτζ

Γκολ: 39', 85' Σουάρες / 75' Ρούνεϊ
Κάρτες: 9' Γκοντίν / 68' Τζέραρντ