Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 98
Log in
A+ A A-

Μουντιάλ: Πρόκριση για Κόστα Ρίκα και Ουρουγουάη - Έξω η Ιταλία!

Ολοκληρώθηκε η σούπερ έκπληξη στον τέταρτο όμιλο, όπου τα φαβορί Ιταλία - Αγγλία αποχαιρέτησαν πρόωρα το Μουντιάλ, με την "σκουάντρα ατζούρα" να γνωρίζει την ήττα από την Ουρουγουάη με 1-0 και να ακολουθεί τα "λιοντάρια" στο... αεροπλάνο της επιστροφής.

Στο απόλυτο ντέρμπυ του ομίλου, οι Ιταλοί έμειναν με 10 παίκτες στο 59', λόγω αποβολής του Marchissio και, τελικά, παρότι έδειχναν να αντέχουν και να κρατούν την πρόκριση, δέχτηκαν το μοιραίο στο 81' από τον D. Godin. Με αυτόν τον τρόπο, οι Ουρουγουανοί έστειλαν τους Πρωταθλητές Κόσμου του 2006 στο σπίτι τους, ακολουθώντας τον δρόμο των Ισπανών και των Άγγλων, που επίσης απογοήτευσαν.

Στην αντίπερα όχθη, σε ένα αδιάφορο παιχνίδι, Κόστα Ρίκα και Αγγλία αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0, με τους Κοσταρικανούς να "σφραγίζουν" την πρώτη θέση και τους Άγγλους να παίρνουν το πρώτο τους βαθμό σε ένα τουρνουά στο οποίο απέτυχαν παταγωδώς.

Στον επόμενο γύρο, η Ουρουγουάη θα αναμετρηθεί με την Κολομβία και η Κόστα Ρίκα είτε με την Ακτή Ελεφαντοστού, είτε με την Ελλάδα, είτε με την Ιαπωνία. Ευχή όλων, να συναντήσουν την Εθνική μας ομάδα!