Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 98
Log in
A+ A A-

Εξοντωτική ποινή στον Σουάρες από την FIFA

Έβγαλε τα μάτια του με τα... δόντια του ο Λούις Σουάρες, καθώς η FIFA του επέβαλε "βαριά" καμπάνα και του στερεί την δυνατότητα όχι μόνο για το υπόλοιπο του Μουντιάλ, αλλά και για μια σειρά αγώνων της Λίβερπουλ στην Πρέμιερ Λιγκ.

Συγκεκριμένα, ο Σουάρες δεν θα έχει πλέον δικαίωμα συμμετοχής στους εννέα επόμενους αγώνες της Εθνικής Ουρουγουάης, ενώ και η Λίβερπουλ - ή όποια ομάδα αγωνίζεται - θα στερηθεί των υπηρεσιών του για τέσσερις ημερολογιακούς μήνες! Ακόμη, θα κληθεί να πληρώσει ένα πρόστιμο της τάξεως των 82.000 ευρώ ενώ δεν θα μπορεί να παρακολουθήσει τους αγώνες της Εθνικής του για τους οποίους έχει τιμωρηθεί.

Όπως γίνεται αντιληπτό, με την απερίσκεπτη ενέργειά του, ο Σουάρες έριξε μόνος του τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, αφού η εκπληκτική εμφάνισή του κόντρα στην Αγγλία είχε ανοίξει την όρεξη σε μεγάλες ομάδες, όπως η Μπαρτσελόνα, για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, με τις πληροφορίες να έκαναν λόγο για χορό δεκάδων εκατομμυρίων γύρω από το όνομά του.

Παράλληλα, ο Ουρουγουανός φορ στερεί από την ομάδα του μια πολύ καλή λύση στον αγώνα εναντίον της Κολομβίας για τους "16" του Μουντιάλ.