Log in
A+ A A-

Ανατροπή και πρόκριση για την Ολλανδία

Επική ανατροπή και πρόκριση για την Ολλανδία, η οποία έφερε τα πάνω - κάτω με το Μεξικό στα τελευταία λεπτά του αγώνα (88' - 94') και πήρε μεγάλη νίκη με 2-1, εξασφαλίζοντας παρουσία στα προημιτελικά του Μουντιάλ.

Οι Μεξικανοί άνοιξαν το σκορ στο 48' με τον Ζιοβάνι ντος Σάντος και κρατούσαν σφιχτά τη νίκη - πρόκριση μέχρι το 88'.  Τότε ήρθε ο Σνάιντερ να ισοφαρίσει και να κάνει τους πάντες να πιστέψουν ότι ο αγώνας θα πάει στην παράταση.  Λίγα λεπτά αργότερα όμως, ένα αμφισβητούμενο πέναλτυ, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Χούντελααρ, πήρε την μπουκιά από το στόμα των Μεξικανών και έστειλε τους "οράνιε" στον προημιτελικό.

Στην επόμενη φάση, πλέον, οι Ολλανδοί θα αντιμετωπίσουν είτε την Κόστα Ρίκα, είτε την Ελλάδα.  Ευχή όλων, να βρουν μπροστά τους την Εθνική μας Ομάδα.

Γκολ: 88' Σνάιντερ, 94' πέν. Χούντελααρ / 48' Ζιοβάνι ντος Σάντος

Ολλανδία (Λουίς Φαν Χάαλ): Σίλεσεν, Φερχάεγκ (56' Ντεπάι), Φλάαρ, Μπλιντ, Ντε Φράι, Ντε Γιονγκ (9' Ίντι), Βαϊνάλντουμ, Κάουτ, Σνάιντερ, Φαν Πέρσι (76' Χούντελααρ), Ρόμπεν
Μεξικό (Μιγκέλ Ερέρα): Οτσόα, Αγκιλάρ, Μορένο (46' Ρέγιες), Μάσα, Μάρκες, Λαγιούν, Ερέρα, Σαλσίδο, Γκουαρδάδο, Ντος Σάντος (61' Ακίνιο), Περάλτα (75' Τσιτσαρίτο)

 

Η Ολλανδία πέρασε στους οκτώ του Μουντιάλ με τη νίκη 2-1 επί του Μεξικού.

Η ομάδα του Μεξικού προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο ωστόσο οι «Οράνιε» με επική ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι και να πάρουν τη μεγάλη πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Θυμίζουμε ότι η Ολλανδία περιμένει τον νικητή του ζεύγους Ελλάδας - Κόστα Ρίκα που παίζει στις 23.00 απόψε.