Log in
A+ A A-

Ο LeBron επιστρέφει στους Cavaliers!

Την επιστροφή του στο Cleveland και τους Cavaliers ανακοίνωσε ο σούπερσταρ του NBA, LeBron James, ο οποίος αφήνει το Miami και την Florida και ενώνει ξανά τις δυνάμεις του με την παλιά του ομάδα, που πίκρανε πριν από τέσσερα χρόνια.

 Το 2010 ήταν, ίσως, το πιο μισητό πρόσωπο στο Cleveland: Απογοητευμένοι οπαδοί έκαιγαν τις φανέλες του, ενώ τον αποδοκίμασαν έντονα όταν έκανε την πρώτη του εμφάνιση ως αντίπαλος, με την φανέλα του Μαϊάμι.  Ήταν η περίοδος που κανένας δεν μπορούσε να τον σκεφτεί να φορά ξανά τα χρώματα της ομάδας.  Τα χρόνια πέρασαν, οι πληγές επουλώθηκαν και, όπως αποδεικνύεται, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου: Ο LeBron James αφήνει το Μαϊάμι και τους Χιτ και γυρίζει ξανά στο Κλήβελαντ και τους Καβαλίερς για να φέρει αυτό που δεν κατάφερε πριν από μερικές σεζόν: Το Πρωτάθλημα.

"I'm coming home." ("έρχομαι σπίτι") ήταν το μήνυμα της ανάρτησης του LeBron στο Instagram, όπου επιβεβαίωσε και την σχετική είδηση του περιοδικού Sports Illustrated. 

Πλέον, η απόφαση του James δεν αποκλείεται να σηματοδοτήσει και την παραμονή του Carmelo Anthony στους New York Knicks, αφού το σενάριο συνύπαρξής τους στο Miami ή τους Lakers ναυάγησε οριστικά.