Log in
A+ A A-

Η Coca-Cola επαναφέρει την Surge

Σε μια πρωτοποριακή κίνηση προχωράει η Coca - Cola, προκειμένου να δοκιμάσει την δημοφιλία ενός αναψυκτικού, το οποίο έχει αποσύρει από την αγορά εδώ και 13 χρόνια.  

Πρόκειται για την Surge, μια σόδα με γεύση εσπεριδοειδών, η οποία είχε... ευδοκίμως τερματίσει την "σταδιοδρομία" της το 2001, μετά από πέντε χρόνια κυκλοφορίας, καθώς δεν μπορούσε να ανταγωνιστεί το αντίστοιχο προϊόν της Pepsi (Mountain Dew).  Όμως, και με δεδομένο ότι υπήρξαν έντονες πιέσεις από νοσταλγούς του βραχύβιου αναψυκτικού των 90s, η Coca Cola αποφάσισε να επαναφέρει την Surge, αρχικά σε διαδικτυακές πωλήσεις μέσω Amazon και... βλέπουμε.

"Έχει πολλούς θαυμαστές, παρόλα αυτά όμως δεν είμαστε σίγουροι ότι αυτό θα μεταφραστεί σε πωλήσεις", δήλωσε η εκπρόσωπος της Coca - Cola, Σέρυ Ρόμπινσον, αφήνοντας εμμέσως πλην σαφώς την... πλήρη "νεκρανάσταση" της Surge, εάν τα περιορισμένα αποθέματα εξαντληθούν αναλόγως μέσω ηλεκτρονικών πωλήσεων.

Οι νοσταλγοί της Surge έφτασαν σε σημείο να καταβάλουν 4000 δολάρια για να ενοικιάσουν διαφημιστική μαρκίζα κοντά στις εγκαταστάσεις της Coca-Cola, προκειμένου να εντείνουν τις πιέσεις για την επαναφορά της.  Όπως όλα δείχνουν ο... "αγώνας" δικαιώνεται.