Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 309
Log in
A+ A A-

Αλεξία Ιωαννίδη - Η «Ελληνίδα Νίντζα» της νέας σειράς “Into the Badlands”

  • Written by 

Ελληνικό χρώμα αναμένεται να έχει η νέα υπερπαραγωγή του AMC "Into the Badlands", καθώς ανάμεσα στα ονόματα των βασικών συντελεστών της σειράς περιλαμβάνεται και αυτό μιας νεαρής ελληνοαμερικανίδας μαθήτριας.  Πρόκειται για την Αλεξία Ιωαννίδη, η οποία παρόλο που είναι ακόμα μαθήτρια λυκείου, έχει καταφέρει να κάνει μια δυναμική εμφάνιση στο χώρο της υποκριτικής και να βάλει τις βάσεις για μια πολλά υποσχόμενη καριέρα στην ανταγωνιστική βιομηχανία του Χόλιγουντ.

 

Η πρεμιέρα του "Into the Badlands" είναι προγραμματισμένη για της 15 Νοεμβρίου. Πρόκειται για ένα επικό πολεμικό δράμα το οποίο ακροβατεί στα όρια μύθου και πραγματικότητας, καθώς η σειρά είναι βασισμένη σε έναν αρχαίο Κινεζικό θρύλο.

ally2

H πλοκή διαδραματίζεται σε μια ουτοπική φεουδαρχική κοινωνία, η οποία αναδείχθηκε μέσα από τα συντρίμμια της καταστροφής του σύγχρονου πολιτισμού. Σε αυτή την νέα πραγματικότητα δεσπόζουν οι ραδιουργίες και οι συγκρούσεις ανάμεσα σε ανταγωνιστικές φατρίες βαρώνων, οι οποίες επιστρατεύουν τον φόβο προκειμένου να μετατρέψουν τους ντόπιους πληθυσμούς σε πιστούς στρατούς εκπαιδευμένων δολοφόνων.

Κάπου μέσα σε αυτή την ζοφερή πραγματικότητα, οι θεατές θα συναντήσουν την Ιωαννίδη να ενσαρκώνει τον ρόλο της "Tilda", μιας σκληροτράχηλης έφηβης δολοφόνου, η οποία υπηρετεί πιστά μια μυστηριώδη βαρόνο που φέρει το προσωνύμιο «Χήρα». Παρά την αφοσίωση της στο πρόσωπο της Xήρας, η Tilda διαθέτει ανεξάρτητο πνεύμα και διατηρεί μια δική της ηθική πυξίδα. Ένα γεγονός που αναπόφευκτα την οδηγεί σε εσωτερικές συγκρούσεις, καθώς καλείται να επιλέξει ανάμεσα στο καθήκον και τα πιστεύω της.

Η Ιωαννίδης κατάφερε να γίνει γνωστή στο Αμερικανικό κοινό μέσα από τον ρόλο της "Dylan," της νεαρής επαναστάτριας έφηβου που έκανε άνω κάτω την σειρά Parenthood του NBC.

Παρά τον νεαρό της ηλικίας της και το αθώο της παρουσιαστικό, η Ιωαννίδη διαθέτει έντονη φεμινιστική συνείδηση και για αυτό όπως λέει αποφεύγει να παίζει ρόλους, οι οποίοι στερεοτυπικά εικονίζουν τις γυναίκες ως άβουλους και υποταχτικούς χαρακτήρες.

ally3

«Είμαστε θαρραλέες και μπορούμε να αμφισβητήσουμε την εξουσία. Και κυρίως μπορούμε να παίξουμε δυναμικούς χαρακτήρες που έχουν βάθος και ουσία», είχε δηλώσει σε προηγούμενη συνέντευξη της στο New Greek TV.

Μάλιστα η Ιωαννίδη δεν είχε κρύψει και την αγάπη που τρέφει για τους «νίντζα» πολεμιστές με τον λογαριασμό της στο twitter να ονομάζεται @allytheninja.

Χαρακτηριστικά, μετά τον ρόλο της στυγνής δολοφόνου στο "Into the Badlands", η μητέρα της αναγκάστηκε να την παραδεχθεί δημοσίως λέγοντας "Ally is a ninja, no denying it now!!"