Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 309
Log in
A+ A A-

Νέα Υόρκη: Στα γυρίσματα για το trailer της παράστασης του Στράτου Τζώρτζογλου (Φωτογραφίες)

  • Written by 

Ένα νεόνυμφο ζευγάρι χορεύει αμέριμνο στην καρδιά του Μανχάταν αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα των αμέτρητων περαστικών που κινούνται στους γοργούς ρυθμούς της χαοτικής μητρόπολης. Φαίνονται να είναι χαμένοι στην δικιά τους ευτυχία, όταν ξαφνικά ανάμεσα στα δυσδιάκριτα όρια του πάθους και της αγάπης, ο άνδρας αρπάζει την νύφη από τον λαιμό. Δεν πρόκειται για ένα από τα δεκάδες περιστατικά που απασχολούν καθημερινά το αστυνομικό δελτίο της αμερικανικής μεγαλούπολης, αλλά για μια σκηνή που γυρίστηκε για χάρη της νέας θεατρικής παράστασης του Στράτου Τζώρτζογλου στην Νέα Υόρκη.

Έναν χρόνο μετά την «Κραυγή», η οποία αποτέλεσε το πρώτο θεατρικό του στοίχημα στην Νέα Υόρκη, ο Στράτος Τζώρτζογλου παίζει την τύχη του έρωτα στα ζάρια και επανέρχεται στην σκηνή με το έργο «Love-Βαλς με τον Έρωτα». Στο πλευρό του αυτή την φορά έχει την ανερχόμενη Ελληνίδα ηθοποιό Φιόνα Γεωργιάδη, η οποία ήδη κάνει τα πρώτα της βήματα στο αμερικανικό θέατρο.

tzortzoglou 11

tzortzoglou 10

Οι παραστάσεις του «Love-Βαλς με τον Έρωτα» αναμένονται να πραγματοποιηθούν στο Federation of Hellenic Societies of Greater NY (Σταθάκειον Πολιτιστικό Κέντρο) τα δύο πρώτα σαββατοκύριακα του Δεκεμβρίου (05-06 και 12-13).

tzortzoglou 12

«Το Love είναι μια ιστορία γεμάτη ψέμα και γκρεμισμένα όνειρα, όπως η καθημερινότητα μας. Είναι όμως και μια ιστορία διεκδίκησης της αγάπης, της εμπιστοσύνης και της δεύτερης ευκαιρίας που μας αναλογεί», υπογραμμίζει ο γνωστός ηθοποιός.

Η ΥΠΟΘΕΣΗ

Ένας επαγγελματίας εραστής έχει μάθει να ζει μες την απάτη. Πουλάει έρωτα, όνειρα και ελπίδα σε ανασφαλείς και όχι ιδιαίτερα εμφανίσιμες γυναίκες, με σκοπό να τις παντρευτεί για να αποκτήσει πρόσβαση στον τραπεζικό τους λογαριασμό. Όταν πλέον επιτυγχάνει τον στόχο του, γίνεται «καπνός», αναζητώντας το επόμενο θύμα.

tzortzoglou 7

Όλα αυτά αλλάζουν, όταν συναντά αυτή την οποία σταδιακά θα ερωτεύεται και τελικά θα πέσει θύμα της δικής της του παγίδας. Θα μπορέσει να αρπάξει την τελευταία ευκαιρία που του προσφέρει η αγάπη ή θα χαθεί στην δίνη των παθών και των ψεμάτων που χαρακτήριζαν την μέχρι τότε ζωή του;

tzortzoglou 6

Πρωταγωνιστούν: Στράτος Τζώρτζογλου, Φιόνα Γεωργιάδη.
Σκηνοθεσία: Στράτος Τζώρτζογλου.
Διασκευή: Γιώργος Βαλάρης.
Σκηνικά-Κοστούμια: Λυδία Βενιέρη.
Μουσική Επιμέλεια: Σπύρος Εξάρας.
Φωτισμοί: Θανάσης Τζούβελης (Βέλμος).
Κατασκευή Σκηνικού: Λάκης Παπαδόπουλος.
Associate Producers: Αντώνης Κουμουνδούρος, Kunsters, Γιώργος Ζούβελος.
Παραγωγή: Στράτος Τζώρτζογλου, Stratosphere Art Inc.

tzortzoglou 8

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ:
Federation of Hellenic Societies of Greater NY Σταθάκειον Πολιτιστικό Κέντρο
22-51, 29th Street Astoria NY 11105
Tel:7182046500
Σάββατο 5 & 12 Δεκεµβριου στις 8:00 µ.µ.
Κυριακη 6 & 13 Δεκεµβριου στις 4:00 µ.µ www.hellenicsocieties.org
Υπό την αιγίδα της Οµοσπονδίας Ελληνικών Σωµατείων Μείζονος Νέας Υόρκης