Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 244
Log in
A+ A A-

Εκτός κινδύνου ο ηθοποιός Κώστας Κόκλας

Ο ηθοποιός κατά τη διάρκεια της απογευματινής παράστασης αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και είχε έντονη εφίδρωση. Αφού ολοκλήρωσε τη σκηνή του, οι πόνοι έγιναν αφόρητοι με αποτέλεσμα οι συνάδελφοι του να διακόψουν την παράσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Πρωινό», οι συνάδελφοί του ανέβηκαν στη σκηνή να ζητήσουν βοήθεια από κάποιον γιατρό, που ήλπιζαν να βρίσκεται ανάμεσα στο κοινό. Ευτυχώς, ένας γιατρός έτυχε να παρακολουθεί την παράσταση, ο οποίος παρείχε τις πρώτες βοήθειες στον ηθοποιό και ζήτησε να καλέσουν το ασθενοφόρο.

Ευτυχώς επίσης το ασθενοφόρο έφτασε έγκαιρα. Ο Κώστας Κόκλας διακομίστηκε στο νοσοκομείο Αγιος Παύλος έχοντας χάσει τις αισθήσεις του. Οι γιατροί αμέσως κατάλαβαν ότι πρόκειται για έμφραγμα και σύμφωνα με πληροφορίες μετά τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις διαπίστωσαν ότι είχε δύο βουλωμένες αρτηρίες. Αμέσως του έκαναν στεντ και πλέον νοσηλεύεται στην εντατική, ευτυχώς εκτός κινδύνου.

Άμεσα ενημερώθηκε και η οικογένεια του ηθοποιού. Τα κοντινά του πρόσωπα βρέθηκαν αμέσως στο νοσοκομείο και βρίσκονται στο πλευρό του. Οι συνάδελφοι του Κώστα Κόκλα, που πρωταγωνιστούν μαζί του, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Νικολέτα Βλαβιανού, Σοφία Βογιατζάκη και Μάνος Ιωάννου, βρέθηκαν και εκείνοι στο πλευρό του από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Χθες ήταν και οι τελευταίες παραστάσεις του θεατρικού των Ρέππα, Παπαθανασίου «Γαμπροί για πούλημα».

thetoc.gr