Log in
A+ A A-

Νιου Τζέρσεϋ: Καταδικαστική απόφαση για γνωστό τηλεοπτικό ζευγάρι

Αντιμέτωποι με φυλάκιση έως και τεσσάρων ετών αναμένεται να έρθει το γνωστό τηλεοπτικό ζευγάρι Teresa και Joe Giudice, καθώς η απόφαση του Δικαστηρίου για την γνωστή υπόθεση πολλαπλής οικονομικής απάτης ήταν καταδικαστική.

Συγκεκριμένα, η Teresa και ο Joe, οι οποίοι έγιναν οικείοι στο τηλεοπτικό κοινό από την συμμετοχή τους στην τηλεοπτική σειρά "Real Housewives of New Jersey", αποδείχθηκε ότι προσπάθησαν να εξαπατήσουν τις Τράπεζες παραποιώντας στοιχεία σχετικά με τα εισοδήματά τους, λαμβάνοντας υψηλόποσα και δυσανάλογα δάνεια κάθε είδους, τα οποία διασφάλιζαν στην συνέχεια, κάνοντας ψευδείς δηλώσεις των ανύπαρκτων επιχειρήσεών τους.

Μάλιστα, το κατηγορητήριο μεταξύ άλλων αναφέρει ότι η Teresa είχε καταφέρει να πείσει τους τραπεζοϋπαλλήλους ότι λαμβάνει εισόδημα της τάξεως των 15.000 δολαρίων τον μήνα, εξασφαλίζοντας μεγάλο δανειακό ποσό, ενώ στην πραγματικότητα ήταν... άνεργη και χωρίς κανένα εισόδημα.

Σε δήλωσή της, η Teresa παραδέχεται "τα λάθη που έπραξε πριν από μερικά χρόνια", τονίζοντας ότι αναμένει τις αποφάσεις της δικαιοσύνης.