Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 98
Log in
A+ A A-

Σοκ στο Χόλυγουντ - Πέθανε ξαφνικά η νεαρή ηθοποιός Skye McCole Bartusiak

Θρήνος για την 21χρονη ηθοποιό του "Πατριώτη", Skye McCole Bartusiak, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της, από παθολογικά, πιθανότατα, αίτια τα οποία διερευνώνται

"Χάσαμε το κορίτσι μας", δήλωσε συντετριμμένη η μητέρα της, Helen, στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN, που δεν μπορούσε να πιστέψει ότι η κόρη της έφυγε από την ζωή τόσο ξαφνικά.

Όπως δήλωσε η Helen McCole Bartusiak, η Skye βρέθηκε αναίσθητη από τον φίλο της στο σπίτι της στο Χιούστον. Τότε, τόσο η ίδια όσο και ο νεαρός άνδρας προσπάθησαν με τεχνητές αναπνοές να την επαναφέρουν πριν από την έλευση του ασθενοφόρου, χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Στην συνέχεια, γιατροί και νοσοκόμοι έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες, αλλά, όπως αποδείχθηκε, για την 21χρονη ηθοποιό ήταν πια αργά, αφού ο οργανισμός της δεν ήταν δυνατόν να επανέλθει.

Σύμφωνα με την Bartusiak, η κόρη της υπέφερε από σοβαρές κρίσεις επιληψίας, οι οποίες, αν και είχαν σταματήσει για αρκετά χρόνια, είχαν επανέλθει και μάλιστα με ιδιαίτερα επιθετικά χαρακτηριστικά, προκαλώντας σοβαρά προβλήματα στην Sky.

Η Skye McCole Bartusiak είναι περισσότερο γνωστή ως η μικρή κόρη του Mel Gibson στην ταινία "The Patriot". Σαν ανήλικη, είχε κάνει κι άλλες εμφανίσεις στην μεγάλη οθόνη, μια εκ των οποίων στο πλευρό του Μάικλ Ντάγκλας. Τα τελευταία χρόνια είχε αποφασίσει να δώσει ώθηση στην καριέρα της ως ηθοποιός και συμμετείχε στην ταινία τρόμου "Sick Boy" το 2012, ενώ σύντομα θα ολοκλήρωνε μια δική της κινηματογραφική δουλειά. Όμως, το νήμα της ζωής της κόπηκε απότομα, πριν κάνει τους στόχους της πραγματικότητα.