Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 244
Log in
A+ A A-

SkyGreece: Κανονικά όλες οι πτήσεις

Χωρίς προβλήματα πραγματοποιούνται την Παρασκευή οι πτήσεις της SkyGreece από και προς Νέα Υόρκη και Καναδά, μετά τα απρόοπτα που προέκυψαν τις προηγούμενες ημέρες λόγω των προβλημάτων στις κινήσεις κεφαλαίου και τις διεθνείς διατραπεζικές συναλλαγές στην Ελλάδα.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της SkyGreece, π. Νικόλαος Αλεξανδρής, η διεξαγωγή των προσεχών πτήσεων είναι δρομολογημένη και διασφαλισμένη, τόσο για ΗΠΑ όσο και για Καναδά.

"Την Παρασκευή το πρωι αναχώρησε η πτήση 411 Αθηνα -New York, ενώ έφτασε και το αεροπλάνο που συνδέει Θεσσαλονίκη - Βουδαπέστη - Τορόντο.  Επίσης, τόσο η πτήση Νέα Υόρκη - Αθήνα (απόψε το βράδυ) όσο και η αυριανή Τορόντο - Μόντρεαλ - Αθήνα, θα διεξαχθούν κανονικά".

Παράλληλα, ο π. Νικόλαος ανέφερε στο New Greek TV ότι δεν θα υπάρξουν προβλήματα ούτε στην πτήση της Τρίτης για Νέα Υόρκη.

Υπενθυμίζεται ότι η SkyGreece έχει επικαλεστεί προβλήματα κίνησης κεφαλαίων για τις λειτουργικές ανάγκες των πτήσεων (catering, καύσιμα) λόγω του capital control και της δυσκολίας οικονομικών συναλλαγών με το εξωτερικό, με αποτέλεσμα τις προηγούμενες ημέρες να παρατηρηθούν ακόμη και ακυρώσεις.

Πάντως, οι ιθύνοντες επαναλαμβάνουν ότι οι δυσλειτουργίες αυτές οφείλονται στην κακή συγκυρία των καταστάσεων στην Ελλάδα και όχι στην ίδια την SkyGreece.