Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 244
Log in
A+ A A-

Αθήνα - Νέα Υόρκη: Ματαιώθηκαν οι πτήσεις της 4ης Αυγούστου από την SkyGreece

Με διαφορετική εταιρεία θα ταξιδέψουν στις 4 Αυγούστου όσοι είχαν επιλέξει να πετάξουν με SkyGreece από Αθήνα - Νέα Υόρκη και αντιστρόφως, καθώς οι προγραμματισμένες πτήσεις ματαιώθηκαν.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της SkyGreece, οι κρατήσεις μεταφέρθηκαν σε άλλες εταιρείες, προκειμένου οι επιβάτες να πετάξουν όσο το δυνατόν πιο άμεσα.

Παράλληλα, διευκρινίστηκε ότι η σημερινή απόφαση για ακύρωση αφορά μόνο τις πτήσεις της 4ης Αυγούστου και όχι τις υπόλοιπες προγραμματισμένες στην γραμμή Αθήνας - Νέας Υόρκης, οι οποίες θα συνεχιστούν - με βάση τον σημερινό προγραμματισμό - έως και την 1η Σεπτεμβρίου.

Μιλώντας πρόσφατα στο New Greek TV, ο πρόεδρος της SkyGreece, π. Νικόλαος Αλεξανδρής, είχε παραδεχθεί ότι το φετινό καλοκαίρι παρουσιάστηκαν προβλήματα, λόγω των πρακτικών θεμάτων που προκλήθηκαν από την επιβολή των capital controls, συστήνοντας υπομονή για την δυσμενή συγκυρία.

Αντίθετα, σαφώς καλύτερη είναι η εικόνα στις πτήσεις του Καναδά, οι οποίες έχουν πάρει "πράσινο φως" τουλάχιστον μέχρι τις 10 Οκτωβρίου (Αθήνα) και 16 Σεπτεμβρίου (Θεσσαλονίκη).