Log in
A+ A A-

Χωρίς Μανωλά στην Πόλη ο Ολυμπιακός

Χωρίς τους Μανωλά, Σιόβα, Μανιάτη και Τσόρι αλλά με τους Χολέμπας, Αφελάι θα ταξιδέψει η αποστολή του Ολυμπιακού στην Τουρκία για το ματς με την Φενερμπαχτσέ.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού ενόψει του τελευταίου φιλικού αγώνα για το καλοκαίρι απέναντι στην Φενερμπαχτσέ, λίγες ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Δουλειά έγινε πάνω στην τακτική, ενώ οι ερυθρόλευκοι έκαναν ασκήσεις επάνω στην επιθετική και αμυντική λειτουργία. Στο δίτερμα δουλεύτηκε και η ανάπτυξη του παιχνιδιού και η πίεση προς τον αντίπαλο, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με στημένες φάσεις.

Κανονικά γυμνάστηκε ο Χοσέ Χολέβας. Ο Μανωλάς συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο Σιόβας. Εκτός προπόνησης έμεινε ο Γιάννης Μανιάτης, στο πλαίσιο αποφόρτισης και ξεκούρασης. Από τους προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές μόνο ο Χολέβας ακολουθεί την αποστολή στην Τουρκία, καθώς οι άλλοι θα προφυλαχθούν, μαζί με τους παίκτες που μένουν εκτός για λόγους τακτικής.

Αναλυτικά η αποστολή: Ρομπέρτο, Μέγιερι, Αμπιντάλ, Αφελάι, Μποτία, Μπουχαλάκης, Χολέβας, Διαμαντάκος, Ντοσεβί, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Φουστέρ, Γκαζαριάν, Κασάμι, Μαζουάκου, Εντινγκά, Παπαδόπουλος, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα.