Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 98
Log in
A+ A A-

Απέκτησε Obamacare μετά από 3.118 προσπάθειες στο ίντερνετ

  • Written by 

To νομοσχέδιο Obamacare, για το οποίο έχει γίνει μεγάλος ντόρος εδώ και αρκετούς μήνες, ήρθε και πάλι στην επικαιρότητα, μέσα απ΄ομία πραγματικά απίστευτη ιστορία.

Ο Λιου Γκάρετ από το Οχάιο έσπασε κάθε ρεκόρ επιμονής η οποία τελικά επιβραβεύτηκε, καθώς έπειτα από 3117 αποτυχημένες προσπάθειες, τελικά η 3118η στέφθηκε με επιτυχία και καταφερε να γίνει αποδεκτός στην διαδικασία εγγραφής οnline sτο σύστημα υγειονομικής περίθαλψης των ΗΠΑ.

O Γκάρετ, χρειαστηκε να μιλήσει με 50 υπαλλήλους της σχετικής υπηρεσίας για να πάρει τελικά το πράσινο φως και να μπει στο Οbamacare, πάντως ο ίδιος δεν το μετάνιωσε καθώς όπως λέει μέχρι ΄σημερα πλήρωνε 500 δολάρια τον μήνα για ιατροφαρμακευτική κάλυψη ενώ τώρα θα πληρώνει μόνο 13 δολάρια τον μήνα.

Ο επίμονος Αμερικανός είναι εργολάβος κατασκευών και ήξερε ότι πρέπει να αποκτήσει νέα υγειονομική περίθαλψη. Ξεκίνησε την 1η Οκτωβρίου τις απόπειρες να εγγραφεί ηλεκτρονικά, αλλά κάθε φορά κάτι πήγαινε στραβά και άρχιζε από την αρχή.

Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, το ότι ο Γκάρετ κρατούσε σημειώσεις όλο αυτό το χρονικό διάστημα, και ίσως κάποια στιγμή εκδόσει βιβλίο με τις εμπειρίες του από την περιπέτεια του.