Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 309
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 140
Log in
A+ A A-

Γκερέκου: Για αυτό πήγα στη Νέα Δημοκρατία

Την απόφασή της να ενταχθεί στις προσεχείς Βουλευτικές εκλογές στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας ανέλυσε, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real, η Άντζελα Γκερέκου.

 

"Δεν ήταν ο λόγος ο κίνδυνος να μην βγω βουλευτής. Ο Το διακύβευμα είναι ότι σε αυτές τις λίγες μέρες πρέπει να πείσουμε τον κόσμο, γιατί η Ελλάδα πρέπει να παραμείνει στην Ευρώπη. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να σπαταλήσουμε αυτή την μικρή προεκλογική περίοδο. 2,5 χρόνια τώρα συγκυβερνούμε με τη Νέα Δημοκρατία. Μέσα μου ξέρω ότι έκανα το σωστό. Δεν ήταν τρομερά παράξενο, ότι συνέπειά μου σε αυτή τη διαδικασία των 2,5 χρόνων συνεχίζει να υπάρχει", ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Γκερέκου, κάνοντας λόγο για έναν κομματικό "εμφύλιο" που θα μπορούσε να αποπροσανατολίσει την περιοχή.

"Βρέθηκα σε ένα σταυροδρόμι. Η να γίνω διαιτητής σε έναν εμφύλιο κομματικό εις βάρος της Κέρκυρας και των Ιονίων, ή να κάνω μια καινούρια αρχή.  Ο εμφύλιος ήταν κάτι που θα μας ξόδευε τον χρόνο σε όλη την προεκλογική περίοδο", δήλωσε η πρώην Υπουργός Πολιτισμού, η οποία λίγα 24ωρα νωρίτερα δήλωνε ότι θα παρέμενε "στρατευμένη" στο ΠΑΣΟΚ.

Την ολική ανατροπή στην υπόθεση της κ. Γκερέκου είχε προαναγγείλει σχετικό ρεπορτάζ του New Greek TV.