Log in
A+ A A-

Στην δημοσιότητα φωτογραφίες του Παλαιοκώστα (;)

Στη δημοσιότητα δόθηκαν την Τετάρτη φωτογραφίες που κατά πάσα πιθανότητα απεικονίζουν τον καταζητούμενο δραπέτη των φυλακών Κορυδαλλού Βασίλη Παλαιοκώστα.

Το πρόσωπο που απεικονίζεται στις επτά φωτογραφίες εντοπίστηκε σε καφετέρια όπου τον κατέγραψε κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

Ο Παλαιοκώστας είχε δραπετεύσει με ελικόπτερο από τις φυλακές Κορυδαλλού τον Φεβρουάριο του 2009, με τον Αλκέτ Ριζάι, ο οποίος έχει συλληφθεί και κρατείται στις φυλακές Μαλανδρίνου.

Σε βάρος του Παλαιοκώστα εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης για τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συρροή, της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας από κοινού, και άλλα αδικήματα.

Οι κατηγορίες πηγάζουν από την καταδίωξη του καταζητούμενου από αστυνομικές δυνάμεις τον Φεβρουάριο του 2011 στον οδικό άξονα Λιβαδειάς – Αράχοβας.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, «οι δυο επιβαίνοντες ακινητοποίησαν το παραπάνω όχημα, ο ένας από αυτούς πυροβόλησε επανειλημμένα με ανθρωποκτόνο πρόθεση κατά των αστυνομικών, με πολεμικό τυφέκιο τύπου Kalashnikov (βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 23 κάλυκες), με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας αστυνομικός».

ΣΚΑΪ