Log in
A+ A A-

ΣΥΡΙΖΑ: Πλησιάζει την αυτοδυναμία;

Δύο νέες δημοσκοπήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας έξι ημέρες πριν από την κάλπη καταγράφουν προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ από 4,4 έως 6,5 μονάδες χωρίς ομως αυτοδυναμία και με επτακομματική βουλή.

Και στις δύο δημοσκοπήσεις, την Alco για το Πρώτο Θεμα, και του Πανεπιστημιου Μακεδονία για τον ΣΚΑΙ, στην τρίτη θέση-που υπενθυμίζουμε λαμβάνει διερευνητική εντολή- βρίσκεται το Ποτάμι, ενώ το κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου βρίσκεται εκτος βουλής με τα ποσοστά του να εμφανίζουν κάμψη, την ώρα που φαίνεται να ενισχύεται το ΠΑΣΟΚ.

Αναλυτικά, προβάδισμα 4,4 μονάδες δίνει στον ΣΥΡΙΖΑ η δημοσκόπηση της Alco συγκεντρώνει ποσοστό 31,7% (+0,5% από την προηγούμενη έρευνα της Alco) έναντι 27,3% της Νέας Δημοκρατίας, (-0,5%). Αναλυτικά η δημοσκόπηση

Ανοιγμα της ψαλίδας το προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ να διευρύνεται στις 6,5 μονάδες η δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου «Μακεδονία» για την τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Συγκεκριμένα, συγκεντρώνει 33,5% κερδίζοντας δύο μονάδες μέσα σε μια εβδομάδα, έναντι 27% του ΝΔ, της οποίας το ποσοστό παραμένει σταθερό.

thetoc.gr