Επεισόδια στα Εξάρχεια το βράδυ της Τρίτης
- Written by E.Tsiliopoulos
Επεισόδια σημειώθηκαν την Τρίτη το βράδυ στα Εξάρχεια μετά το τέλος της πορείας που πραγματοποίησαν άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου, με αίτημα την κατάργηση των φυλακών τύπου Γ.
Οι αντιεξουσιαστές προκάλεσαν φθορές στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, ενώ πυρπόλησαν και δύο αυτοκίνητα επί της Χαριλάου Τρικούπη και της Καποδιστρίου καθώς και κάδους απορριμάτων.
Έξω από τη Νομική παραμένουν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, ενώ το κτίριο εξακολουθεί να τελεί υπό κατάληψη.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Κουτσούκος μιλώντας στη Βουλή ζήτησε από τον παριστάμενο Υπουργό Εσωτερικών Νικο Βούτση να πάρει μέτρα η κυβέρνηση για να μην κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές.
Tagged under
Latest from E.Tsiliopoulos
- Nea Makri: Three Turks arrested for shooting at car
- Women Forward Summit in Athens highlights equality, leadership and the future of work
- Greek-born casting director Cassandra Kulukundis makes Oscar history with first Best Casting award
- PSEKA demarche to Congress and White House for Turkish F-16s
- Former SYRIZA minister protests against war in Iran with portrait of Khamenei