Log in
A+ A A-

Επεισόδια μετά τον τραυματισμό του πρόσφυγα

Καζάνι που βράζει παραμένει η Ειδομένη, καθώς το μεσημέρι της Δευτέρας σημειώθηκε νέα ένταση στον καταυλισμό προσφύγων στην Ειδομένη, όταν πρόσφυγας τραυματίστηκε από κλούβα της αστυνομίας, την οποία μετακίνησε οδηγός.

Μετά τον τραυματισμό, πρόσφυγες άρχισαν να διαμαρτύρονται και να έρχονται σε αντιπαράθεση με τους αστυνομικούς, ενώ πέταξαν πέτρες στο όχημα της αστυνομίας.

Ο πρόσφυγας που τραυματίστηκε μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο του Κιλκίς, λόγω όμως της σοβαρότητας της κατάστασής του, μεταφέρθηκε αργότερα διασωληνωμένος στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης.

Οι συνθήκες τραυματισμού του πρόσφυγα, είναι ακόμα υπό διερεύνηση από την αστυνομία, η οποία προσανατολίζεται στο ενδεχόμενο ατυχήματος.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με το seleo.gr, το πρωί της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε επιχείρηση της αστυνομίας προκειμένου να απομακρυνθούν οι σκηνές από τη σιδηροδρομική γραμμή, η οποία είναι αποκλεισμένη εδώ και περίπου 30 μέρες, χωρίς να δημιουργηθούν εντάσεις. Μετά το πέρας της επιχείρησης ωστόσο, κάποιοι πρόσφυγες επέστρεψαν στο σημείο.