Log in
A+ A A-

Φρίκη στην Πάτρα - Αλβανός δολοφόνησε σύζυγο δημοσιογράφου

Φρίκη στην Πάτρα για την στυγερή δολοφονία μιας 43χρονης γυναίκας, την οποία κατακρεούργησε ο Αλβανός εργάτης του σπιτιού της, ο οποίος στην συνέχεια παραδόθηκε στην Αστυνομία, παραδιδοντας το όπλο του εγκλήματος.

Πρόκειται για την έμπορο Ναταλία Βουτσινά, μητέρα ενός μικρού κοριτσιού 10 ετών, που ήταν ιδιαίτερα γνωστή στην Πάτρα, καθώς ήταν σύντροφος του δημοσιογράφου - και ενός από τους εκδότες της τοπικής εφημερίδας "Ημερήσιος Κήρυκας" - Ανδρέα Βρη.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το στυγερό έγκλημα δεν έχουν αποσαφηνιστεί πλήρως.  Όμως, σύμφωνα με τα στοιχεία που έγιναν γνωστά, προηγήθηκε ένας ομηρικός καβγάς μεταξύ θύτη και θύματος, ενώ, από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε ότι η άτυχη γυναίκα αντιστάθηκε μέχρι να τραυματιστεί θανάσιμα από τον δράστη.  Τα βαθύτερα κίνητρα της δολοφονίας παραμένουν άγνωστα, καθώς ο Αλβανός γνώριζε καλά την οικογένεια, αφού εργαζόταν στο σπίτι τους εδώ και περίπου μια πενταετία.

Οι Αρχές είναι ιδιαίτερα φειδωλές ως προς τον σχολιασμό των ισχυρισμών του δράστη, με δεδομένη την ευαισθησία που δίνει στην υπόθεση η ύπαρξη ενός μικρού κοριτσιού.

Πληροφορίες θέλουν τον Ανδρέα Κ. Βρη, σύζυγο της 43χρονης, να αντιμετωπίζει την κατάσταση με την μέγιστη δυνατή ψυχραιμία, παρόλα αυτά όμως ήδη το οικογενειακό περιβάλλον της γυναίκας περνά στην αντεπίθεση και ζητά την παραδειγματική τιμωρία του δράστη.