Νεκρός Αλβανός φερόμενος λαθρέμπορος σε μάχη με αστυνομικούς
- Written by E.Tsiliopoulos
Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη, από χθες, στα ελληνοαλβανικά σύνορα, στην περιοχή του Πωγωνίου, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των κακοποιών που μετέφεραν χασίς και οι οποίοι συνεπλάκησαν με άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, αργά χθες το απόγευμα, στο πλαίσιο εξακρίβωσης πληροφορίας για μεταφορά ναρκωτικών ουσιών μέσω της ελληνοαλβανικής μεθορίου στην ευρύτερη περιοχή του Πωγωνίου Ιωαννίνων, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, περιπολούσαν σε δύσβατη δασική περιοχή της Βήσσανης Πωγωνίου και δέχθηκαν αιφνίδια πυρά από καλάσνικοφ.
Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τους πυροβολισμούς, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα 39χρονος Αλβανός και ελαφρά στο χέρι ένας αστυνομικός.
Στο σημείο της συμπλοκής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 6 ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν 13 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 166 κιλών και 200 γραμμαρίων, καθώς και δύο πολεμικά όπλα καλάσνικοφ. Ο αστυνομικός νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων «Γ. Χατζηκώστα».
Related items
-
Αντιδράσεις για Αλβανό Βουλευτή που έβρισε τον Ολυμπιακό
-
Από καρδιακή νόσο έπασχε ο Καρέλι
-
Ερωτηματικά για τον θάνατο του Αλβανού βαρυποινίτη - Τι αναφέρει το πόρισμα
-
Αιματηρό επεισόδιο στις φυλακές Μαλανδρίνου - Ισοβίτης σκότωσε υπαρχιφύλακα
-
Φρίκη στην Πάτρα - Αλβανός δολοφόνησε σύζυγο δημοσιογράφου
Latest from E.Tsiliopoulos
- US Secretary of the Interior: “Greece is an excellent partner of the United States
- Makis Voridis and family attacked by hooded persons while dining with family
- Freshwater detected beneath the seafloor of the Corinthian Gulf
- Greek Language Festival in Manhattan: The Consulate General honored students of the Greek diaspora for their love of the Greek language
- Columbia U: Greek researcher Eliza Konofagou paves the way for treating Alzheimer's with ultrasound