Log in
A+ A A-

Αντιδράσεις για Αλβανό Βουλευτή που έβρισε τον Ολυμπιακό

Bουλευτής του κυβερνώντος Σοσιαλιστικού Κόμματος, Έριον Μπράτσε, και στενός φίλος του πρωθυπουργού της χώρας Έντι Ράμα, ξεσπάθωσε με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς κατά του Ολυμπιακού αμέσως μετά το τέλος του αγώνα των πρωταθλητών Ελλάδας με τη Γιουβέντους στο Τορίνο (ήττα με 3-2) χαρακτηρίζοντάς τον μεταξύ άλλων ως "την πιο βρώμικη ομάδα της Ευρώπης".

Αναλυτικά όσα έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook: "Η Γιουβέντους έκανε το καθήκον της και κέρδισε την πιο βρώμικη ομάδα της Ευρώπης. Κυριάρχησαν σε όλο τον αγώνα και από την άλλη πλευρά ο Αλέγκρι δεν μπορεί να κάνει τους παίκτες να υπηρετήσουν την ομάδα, καθόλου.

Επτά - οκτώ φοβερές ευκαιρίες για γκολ που δεν έγιναν γκολ οφείλεται στο γεγονός ότι θέλει να σκοράρει αυτός που θέλει να σκοράρει, και όχι αυτός που μπορεί να σκοράρει το πέναλτι για παράδειγμα. Η Γιουβέντους θα τον ανεχτεί για πολύ ακόμα αυτόν τον προπονητή;".

Να σημειωθεί πως το σχόλιο αυτό που έγινε από τον Έριον Μπράτσε έχει προκαλέσει αντιδράσεις διαφόρων ΜΜΕ της ομογένειας, με την ιστοσελίδα "himara.gr" να αναφέρει χαρακτηριστικά: "Ύστερα απορούμε ποιοι ενισχύουν το ανθελληνικό κλίμα που επικρατεί στην Αλβανία".

Sport24