Έξαλλος ο Οικουμενικός Πατριάρχης με Γαβρόγλου
- Written by E.Tsiliopoulos
Πληροφορίες για τα όσα ειπώθηκαν στη συνάντηση που είχαν ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος και ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου το Σάββατο στο Φανάρι, φέρνει στη δημοσιότητα η εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας, η οργή του Πατριάρχη ήταν τέτοια, που αντιμετώπισε τον κ. Γαβρόγλου “ως δάσκαλο με ατακτούντα μαθητή”. Τον επιτίμησε σκληρά, του είπε ότι αυτός τουλάχιστον που είναι “Φαναριώτης” και αρμόδιος υπουργός θα έπρεπε να τον ενημερώσει εγκαίρως, ώστε να παρέμβει για να ληφθεί υπ’ όψιν και η θέση του Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως σε αυτήν, ότι δεν έπρεπε να τον παραγκωνίσουν, ότι θα δουν την οργή του.
Μάλιστα, ο Οικουμενικός Πατριάρχης φέρεται να είπε στον υπουργό Παιδείας, σε έντονο ύφος : «Δεν γίνεται να με σέβεται ο Ερντογάν και να με απαξιώνει ο Τσίπρας, δεν το δέχομαι».
«Εγώ δεν δείλιασα μπροστά στις επιθέσεις ολόκληρης της Ρωσίας, του Πούτιν, θα δεχθώ αυτήν τη συμπαιγνία εις βάρος μου; Απατάσθε», πρόσθεσε ο Οικουμενικός Πατριάρχης.
Related items
-
Τον νέο δήμαρχο της Πόλης επισκέφθηκε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος
-
Στην Πολωνία για τις εκδηλώσεις για το Ολοκαύτωμα ο Οικουμενικός Πατριάρχης
-
Συλλαλητήριο μαθητών εναντίον σχεδίων του Υπ. Παιδείας
-
Πολυτεχνείο: Δεν άφησαν υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ να καταθέσουν στεφάνι
-
Στην Έφεσο ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος
Latest from E.Tsiliopoulos
- Greece moves to become Southeast Europe’s first carbon storage hub
- Giannis Antetokounmpo says Heat provide best route to another NBA title
- Mitsotakis says under-15s should be banned from major social media platforms, warns of AI's "extreme" risks
- Marco Rubio made a reference to the murder of Vagia Nestora - "She was executed because her daughter dared to run for public office"
- Greek banks have liquidity ready to fuel economic growth