Πολυτεχνείο: Δεν άφησαν υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ να καταθέσουν στεφάνι
- Written by E.Tsiliopoulos
Ένταση επικράτησε στο χώρο του Πολυτεχνείου το πρωί όταν ομάδα νεαρών εμπόδισε αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ να καταθέσει στεφάνι στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για το Πολυτεχνείο.
Στην αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονταν μεταξύ άλλων οι Κώστας Γαβρόγλου, Παναγιώτης Ρήγας, Πάνος Σκουρλέτης, Νίκος Φίλης, Θοδωρής Δρίτσας, Νίκος Τόσκας και Αννέτα Καββαδία.
Η αντιπροσωπεία τελικά δεν κατόρθωσε να καταθέσει στεφάνι και τα στελέχη αποχώρησαν. Εν τω μεταξύ, πριν από λίγο στο χώρο του Πολυτεχνείου έφτασαν μέλη της ΚΝΕ για περιφρούρηση καθώς στις 10.30 πμ αναμένεται να καταθέσει στεφάνι ο Δημήτρης Κουτσούμπας.
«Τα θέματα αυτά είναι σοβαρά» και «πρέπει να αντιμετωπίζονται με δημοκρατικές διαδικασίες», δήλωσε ο υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου..
Tagged under
Related items
Latest from E.Tsiliopoulos
- ExxonMobil estimates 6-9 trillion CF NG in Block 10 in Cyprus
- EU countries approve Russian gas import ban by 2027
- Man who murdered his mother was released after only four years in prison and went on to kill his father
- Fire at cookie factory - 4 dead, one still missing
- Greek shipowners are the stars of shipbuilding and ship purchases

