Τούρκοι βατραχάνθρωποι άπλωσαν τη σημαία τους στον βυθό της Σούδας
- Written by E.Tsiliopoulos
Η άσκηση ARIADNE-19 διοργανώθηκε από την Ελλάδα ως μέρος της Μόνιμης Ομάδας Εργασίας Ναρκών του ΝΑΤΟ-2 (SNMCG-2), στο διάστημα 14-21 Μαρτίου.
Στο πλαίσιο της άσκησης στο διάστημα απο 14 έως 17 Μαρτίου, κατέπλευσαν στον κόλπο της Σούδας αρκετά πολεμικά σκάφη της Νατοικής δύναμης SNMCMG-2 (Standing NΑΤΟ Mine Countermeasures Group 2).
Μεταξύ αυτών ήταν και το τουρκικό ναρκαλιευτικό TCG Akçakoca ενώ στο πλαίσιο της άσκησης, όπως αναφέρει το Υπ. Άμυνας της Τουρκίας που δημοσίευσε και τις φωτο έγινε εκπαίδευση για την καταπολέμηση των ναρκών και εκρηκτικών. Εκεί λοιπόν οι Τούρκοι δύτες των ειδικών δυνάμεων SAS φωτογραφήθηκαν κρατώντας την Τουρκική σημαία στον βυθό του κόλπου της Σούδας.
Να σημειωθεί πως το tweet του Υπ. Άμυνας της Τουρκίας με τις φωτογραφίες έχει αναρτηθεί και στον λογαριασμό του ΝΑΤΟ στο twitter:
Related items
Latest from E.Tsiliopoulos
- ‘Unprecedented Crime’: Lawyer says German mother in Athens baby case denies harm
- Greek olive oil market faces price pressure this season
- The end of black asphalt in a city in Greece - Why are they painting it white?
- Erdoğan hardens tone over Greek arms build-up as ‘Achilles Shield’ raises tensions
- Naima Gerasopoulou:The Greek dancer who became world champion in tango

