Υποψήφια ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ έπαιρνε 5,5 χρόνια τη σύνταξη της νεκρής μητέρας της
- Written by E.Tsiliopoulos
Η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μυρσίνη Λοΐζου εισέπραττε παρανόμως επί 69 μήνες τη σύνταξη της μητέρας της που είχε πεθάνει και το 2017 καταδικάστηκε σε δύο χρόνια φυλάκιση με τριετή αναστολή.
Σύμφωνα με την απόφαση 905 του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών της 28ης Φεβρουαρίου 2017 η Μυρσίνη Λοΐζου «ξέχασε» να δηλώσει τον θάνατο της μητέρας της και εισέπραξε παράνομα €52.000 για 69 μήνες. Μέχρι σήμερα, η κυρία Λοΐζου δεν έχει πληρώσει τίποτα και με τις προσαυξήσεις, χρωστά το συνολικό ποσό των 94.000 ευρώ.
Τον Μάιο του 2019 η κυρία Λοΐζου δικάζεται και πάλι για φορολογικά αδικήματα.
Δείτε το έγγραφο-ντοκουμέντο της απόφασης του Εφτείου που καταδίκασε την Μυρσίνη Λοΐζου σε δύο χρόνια φυλάκιση με τριετή αναστολή επειδή εξακολουθούσε να εισπράττει παρανόμως επί 69 μήνες την σύνταξη των 700 ευρώ που είχε απονεμηθεί από το Δημόσιο στην αποβιώσασα μητέρα της.
πηγή: tothema.gr
Related items
-
Άρση της ασυλίας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πολάκη
-
Mitsotakis-Tsipras disagreement regarding the vote right for Greeks abroad
-
Μητσοτάκης: «Η πρόταση ΣΥΡΙΖΑ για την ψήφο των αποδήμων είναι προσβλητική»
-
“Η Ελλάδα χάνει κονδύλια 2 δισ. ευρώ εξαιτίας κωλυσιεργίας του ΣΥΡΙΖΑ…”
-
Αλ. Τσίπρας: Το 32% μας καθιστά τη μεγάλη δύναμη της δημοκρατικής παράταξης
Latest from E.Tsiliopoulos
- Greece moves to become Southeast Europe’s first carbon storage hub
- Giannis Antetokounmpo says Heat provide best route to another NBA title
- Mitsotakis says under-15s should be banned from major social media platforms, warns of AI's "extreme" risks
- Marco Rubio made a reference to the murder of Vagia Nestora - "She was executed because her daughter dared to run for public office"
- Greek banks have liquidity ready to fuel economic growth