Log in
A+ A A-

Δείτε Βίντεο: Η στιγμή του σεισμού στην Κεφαλονιά

Δυο βίντεο που καταγράφουν την στιγμή του σεισμού στην Κεφαλονιά και τις αντιδράσεις των κατοίκων, ανήρτησε στην ιστοσελίδα του το inkefalonia.gr. Ποια είναι τα νεότερα από την κατάσταση στο νησί.

Την τρομακτική στιγμή του σεισμού με την δύναμη της εικόνας δίνει στην δημοσιότητα ένα βίντεο, το οποίο ανέβηκε στο youtube, με την υπογράφη του site inkefalonia.gr της Κεφαλονιάς.  Οι εικόνες δείχνουν την κατάσταση που επικράτησε την ώρα της σεισμικής δόνησης και, στην συνέχεια, πώς αντιμετώπισαν οι κάτοικοι το απροσδόκητο γεγονός.  Παράλληλα, υπάρχει και ένα δεύτερο βίντεο, από το κλειστό γυμναστήριο, όπου παίκτες, προπονητές και φίλαθλοι αποχωρούν εσπευσμένα, μόλις επέρχεται το χτύπημα του Εγκέλαδου.

Όπως έχει προαναφερθεί, οι σεισμολόγοι εκτίμησαν ότι πρόκειται για τον κύριο σεισμό, ενώ, ακόμη και μέχρι αυτήν την στιγμή, η περιοχή... χορεύει στον ρυθμό του Ρίχτερ, καθώς έχουν καταγραφεί, ούτε λίγο, ούτε πολύ 16 μετασεισμοί.

Μέχρι τώρα, η Κεφαλονιά δεν έχει κηρυχθεί ακόμη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, προαναγγέλθηκε όμως πως, σε πρώτη φάση, οι παιδικοί σταθμοί την Δευτέρα θα παραμείνουν κλειστοί, προκειμένου να εκτιμηθούν οι ζημιές.

 

Media