Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 245
Log in
A+ A A-

Νέος τούρκικος εκβιασμός: Θα ανοίξουμε τις πύλες για τους πρόσφυγες – Δεν είναι μπλόφα

Featured Νέος τούρκικος εκβιασμός: Θα ανοίξουμε τις πύλες για τους πρόσφυγες – Δεν είναι μπλόφα

Συνεχίζει ο εκβιασμός από της πλευρά της Τουρκίας, η οποία για μια ακόμη φορα απειλεί ότι θα ανοίξει τις πύλες για τους πρόσφυγες, τονίζοντας μάλιστα οτι «δεν είναι μπλόφα». 

 

«Η Τουρκία δεν είναι φύλακας άλλης χώρας, ούτε κέντρο μεταναστών. Δεν θα πληρώσει τον λογαριασμό για τις κρίσεις που άλλες χώρες δημιούργησαν», πρόσθεσε , δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Τουρκίας,Φουάτ Οκτάι, σύμφωνα με το Anadolu,

«Στη χώρα μας έχουμε 3.650.000 πρόσφυγες.Τώρα προέκυψε και τοΙντλίμπ. Έχουμε κι αυτούς που έρχονται από το Αφγανιστάν» δήλωσε χτες ο τούρκος πρόεδρος Ταγιπ Ερτογάν με την σειρά του.


«Όμως να ξέρετε πως αυτή η πορεία θα μας φτάσει σε διαφορετικά σημεία. Ποιο είναι το σημείο αυτό; H θα γίνει αυτό ( σ.σ. η ζώνη ασφαλείας) ή θα αναγκαστούμε να ανοίξουμε τις πύλες μας» είπε ο Ερντογάν για να προσθέσει:

«Ως ένα όριο αντέχουμε. Δεν μπορούμε να σηκώνουμε μόνο εμείς το βάρος αυτό. Δείτε κι εσείς τι είναι να σηκώνεις το βάρος αυτό. Δεν έχουμε πάρει την απαραίτητη στήριξη από την Ε.Ε. και τον υπόλοιπο κόσμο και για να πάρουμε τη στήριξη ίσως αναγκαστούμε να κάνουμε αυτό» είπε.