Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 140
Log in
A+ A A-

O Σύριζα (δεν) φοβάται το Ποτάμι

  • Written by 

Αν ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει τη δουλειά του και βελτιώνεται διαρκώς, δεν έχει κανένα λόγο να απειλείται από το «Ποτάμι», τονιζει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.Την ίδια στιγμή σε "επικοινωνιακή επίθεση" προβαίνουν στελέχη από το "Ποτάμι".

 


Σε συνέντευξη του στον ρ/σ «Στο Κόκκινο» εκτίμησε πως «επειδή οι "γέφυρες" ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ, τους "58", τη ΔΗΜΑΡ και άλλες κινήσεις της Κεντροαριστεράς δεν απέδωσαν και γκρεμίστηκαν, τώρα το "Ποτάμι" συμπαρασέρνει τα συντρίμμια των γκρεμισμένων γεφυριών».
Όπως ανέφερε, ακόμη και από τις δημοσκοπήσεις προκύπτει ότι το πρόβλημα δεν το έχει ο ΣΥΡΙΖΑ, το έχει κυρίως το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜ.ΑΡ.
Χαρακτήρισε πάντως παράδοξο ότι «η έντονη υποστήριξη στο κόμμα του Θεοδωράκη, που τη βλέπει κανείς σε όλα τα ΜΜΕ, απειλεί την ίδια την κυβερνητική σταθερότητα, γιατί επιταχύνει τη συρρίκνωση των συμμάχων της ΝΔ στην κυβέρνηση, και του σημερινών και του χθεσινών».
Ο κ. Παπαδημούλης ευχήθηκε καλή επιτυχία στον κ. Σταύρο Θεοδωράκη, αναφερόμενος όμως στις δημοσκοπήσεις, επισήμανε πως «οι ίδιοι που έδιναν πριν λίγο καιρό 15% στην "Ελιά", δίνουν τώρα 5-6% στο "Ποτάμι", "ξεραίνοντας" την "Ελιά". «Ελπίζουμε πάντα ότι υπάρχει κόσμος που καταλαβαίνει περισσότερα από όσα νομίζουν ορισμένοι ισχυροί μιντιάρχες» πρόσθεσε.

Το Ποτάμι επικοινωνεί με τους πελάτες

Εν τω μεταξύ, την Δευτέρα, στελέχη, τα ονόματα των οποίων ακούστηκαν την περασμένη εβδομάδα, όταν ο Σταύρος Θεοδωράκης παρουσίαζε το κόμμα, εμφανίζονται σε τηλεοπτικά παράθυρα και ραδιοφωνικές εκπομπές και παίρνουν κι αυτά την θέση τους στα πάνελ, ανάμεσα στους εκπροσώπους των άλλων κομμάτων.

Η δημοσιογράφος Χριστίνα Ταχιάου η οποία προσεκλήθη στο ραδιόφωνο, όσο και ο Δημήτρης Κυριακόπουλος πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου «Πρωτέας» ο οποίος εμφανίστηκε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, αλλά και ο μηχανολόγος - ηλεκτρολόγος Θανάσης Σκόκος εμφανίστηκαν να μιλήσουν για το Ποτάμι και μάλιστα εντύπωση προκάλεσε ότι σε κάθε αναφορά τους στον ιδρυτή του κόμματος έλεγαν «ο Σταύρος».

Κοινή θέση όλων ήταν ότι θέλουν να εκφράσουν τον κόσμο που ασφυκτιά τα τελευταία χρόνια. Είπαν επίσης ότι ο χειρότερος εχθρός τους είναι το κατεστημένο, το οποίο -όπως είπαν- θέλουν να ανατρέψουν με κάθε τρόπο.