Log in
A+ A A-

Στάθης Μπούκουρας: "Να διαλυθεί η Χρυσή Αυγή αν έχει σχέση με την δολοφονία Φύσσα"

Στην αντεπίθεση πέρασε ο προφυλακισθείς πρώην Βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Στάθης Μπούκουρας, ο οποίος αρνήθηκε και πάλι ότι είχε οποιαδήποτε ιδιότητα μέλους στην Οργάνωση και, εξέφρασε την άποψη, ότι αν αποδειχθεί δικαστικά εμπλοκή του κόμματος στην δολοφονία Φύσσα, τότε θα πρέπει να διαλυθεί.

"Στη Χρυσή Αυγή έδωσα ψήφους, δεν μου έδωσε. Η ψήφος ήταν προσωπική σε εμένα και όχι μόνο στη Χρυσή Αυγή", ανέφερε αρχικά ο κ. Μπούκουρας, μιλώντας στην εφημερίδα "Πρώτο Θέμα".

Στην συνέχεια, ο ανεξάρτητος, πλέον, Βουλευτής, απάντησε στις επιθέσεις που δέχτηκε από στελέχη της Χρυσής Αυγής, με αποκορύφωμα την δήλωση του Βουλευτή Δημήτρη Κουκούτση, ο οποίος εκτίμησε πως ο κ. Μπούκουρας "πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα".

«Οι άνθρωποι αυτοί αντιλαμβάνονται τον ανδρισμό διαφορετικά από ό,τι τον αντιλαμβάνομαι εγώ, και παρότι δεν ήμουν μέλος της Χρυσής Αυγής ούτε του κομματικού μηχανισμού, με κόστος την προσωπική μου ελευθερία, φέρθηκα πολύ πιο έντιμα και αντρίκεια από τα μέλη της Χρυσής Αυγής», κατέληξε ο Στάθης Μπούκουρας.

Πλέον, μένει να διαφανεί κατά πόσον η διαφοροποίηση του κ. Μπούκουρα από την Χρυσή Αυγή θα παίξει, μεταξύ άλλων, και ρόλο για την εξέλιξη της υπόθεσης.